NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U KVIZU NAJSLABIJA KARIKA: Ovo se NIKAD PRE NIJE DESILO, gledajte samo takmičarke! (FOTO)
Takmičarke, Foto: Najslabija karika

NEVEROVATNO

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U KVIZU NAJSLABIJA KARIKA: Ovo se NIKAD PRE NIJE DESILO, gledajte samo takmičarke! (FOTO)

Iz poslednje runde, tzv. penala, kao najjača karika izašao je Dimitrije Obradović, politikolog iz Valjeva, koji je kući odneo sumu od 211 000 dinar

Objavljeno:

Sinoćnja epizoda planetarno popularnog kviza Najslabija karika, ostaće zapamćena po jednoj nesvakidašnjoj situaciji. U istoj epizodi i istom timu, našle su se najstarija i najmlađa takmičarka ove sezone kviza – devetnaestogodišnja studentkinja Jana Đorđević i sedamdesetdevetogodišnja Ružica Berić. Ove dve dame, pokazale su sinoć da je ženama, bez obzira na godine i zanimanje, itekako mesto u kvizovima znanja.

Ružica, magistar Tehnološko-metalurškog fakulteta iz Šapca, ljubitelji kvizova zavoleli su još 2020. prilikom njenog učešća u kvizu Potera. Njene simpatične interakcije sa Jovanom Memedovićem i tragačem Miloradom Milinkovićem danima su komentarisane u medijima i na društvenim mrežama. Ružica je tom prilikom jedina ostala u „finalnoj Poteri“. Kao učesnica Najslabije karike, hrabro je stala rame uz rame sa još osmoro takmičara znatno mlađih od nje. Uprkos tome što su je u drugom krugu saigrači izglasali kao najslabiju kariku, Ružica je i ovog puta pobrala simpatije svih u studiju, ali i pored malih ekrana.

Ružica
Ružicafoto: Najslabija karika

Sa druge strane, najmlađa učesnica kviza, Novosađanka Jana, studentkinja je Medicinskog fakulteta, pokazala je zavidno znanje i stoički se izborila za poziciju u pretposlednjoj rundi, kada su je saigrači Dimitrije i Darko izlgasali kao najslabiju kariku. Ovaj potez voditelj Nikola Kojo, nazvao je političkim, a nju „divnom i hrabrom devojkom“, nakon čega ju je uz zagrljaj ispratio iz studija. Jana je na samom kraju svog učešća poručila svim mladim ljudima da se prijave za učešće u kvizu i prebrode svoje strahove.

Jana
Janafoto: Najslabija karika

Iz poslednje runde, tzv. penala, kao najjača karika izašao je Dimitrije Obradović, politikolog iz Valjeva, koji je kući odneo sumu od 211 000 dinara.

(Espreso / Najslabija karika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.