ŠOKANTNA ISPOVEST SRPKINJE! Dejana progovorila o iskustvu u Dubaiju gde NAJSTARIJI ZANAT cveta, ovako sve počinje..
Dubai, Foto: Profimedia

nije ni slutila šta je čeka

ŠOKANTNA ISPOVEST SRPKINJE! Dejana progovorila o iskustvu u Dubaiju gde NAJSTARIJI ZANAT cveta, ovako sve počinje..

Ispovest Srpkinje koja se bavila najstarijim zantom u Dubaiju krije mračne detalje

Objavljeno:

Već smo upoznati sa činjenicom da žene masovno odlaze u Dubai, u potrazi za luksuznim životom i moćnim šeicima koji bi im to obezbedili. Mračne ispovesti devojaka koje su se u potrazi za luksuznim životom suočile sa raznim perverzijama, srušile su uverenje da je Dubai mesto na kojem je sve savršeno.

Stjuardesa Maja otkrila je šta Srpkinje najčešće rade kada odu u Dubai i koliko novca tamo zarađuju. Međutim, retko ko se usudi da priča o tamnoj strani odlazaka tamo.

Pre mnogo godina, Srpkinja Dejana bila je iskrena i otkrila kako je otišla u Dubai i zbog čega, a njena ispovest mnoge je šokirala. Naime, Dejana je jedna od Srpkinja koja je odlučila da zaradi prodavajući svoje telo u Dubaiju arapskim bogatašima.

- U Dubai sam otišla i upoznala izvesnog Valentina, u kog sam se zaljubila. Kasnije sam shvatila da on, pored toga što je sa mnom, "brine" o još nekoliko žena - kaže Dejana za beogradske medije, prenosi Telegraf.

Ona dodaje da se zbog teške finansijske situacije u koju je zapala počela da se bavi prostitucijom.

Dubai
Dubaifoto: Emilija Jovanović

- Morala sam da prelomim. Od Valentina sam dobijala pare, hranu, nakit, odeću... Pomislila sam da ću, ako počnem da se bavim prostitucijom, zarađivati još više. Tako sam krenula i sada zarađujem 4.500 dolara mesečno. Muškarci koji mi plaćaju za se*s me čine srećnom, a ja ne mislim da radim nešto što ne valja, iako se na prostituciju u Srbiji gleda kao na nešto loše - ispričala je Dejana i dodala da ne planira da se bavi ovim poslom zauvek.

Najstariji zanat cveta u Dubaiju

Iako su zakoni strogi kad je reč o alkoholu, drogi i sek*u, pravila ne važe uvek. Devojka se može naći u nevolji samo ako korača ulicom nepokrivenih ruku, no, kad padne noć — sve se menja.

Najstarija profesija na svetu cveta u Dubaiju — postoji više od 30 hiljada prostitutki koje pokazuju svoju kožu i naplaćuju 500 dolara po satu. Međutim, najveći problem je što moćnici podržavaju prostituciju i na tome zarađuju, a belo roblje je javna tajna Dubaija na koju policija žmuri.

Poražavajući detalji

Međutim tu je i jedna jeziva priča o tome kao se šeici iz Dubaija odnose prema devojkama iz Evrope. Naime, nedavno su se na TikToku pojavili videozapisi o fenomenu o kojem se godinama stidljivo šapuće: influenserkama se plaća da odlete u glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata kako bi se na (ili u) njih velikom nuždom istovarili ultrabogati šeici, u zamenu za keš, skupe darove i ekstravagantne hotelske boravke, piše Daily Hive, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Prema African Insideru, informacije o ovom bizarnom fetišu postoje od 2016. godine, a na internetu postoji nekoliko ispovesti koje se mogu videti i pročitati.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.