"NISU MI DALI SPISAK PUTNIKA BRODA NA KOJI JE TREBALO DA SE UKRCA": Supruga nestalog Radovana OČAJNA, moli za POMOĆ
Radovan Juračić, Foto: Printscreen/ Facebook/ Radovan Juračić

NESTAO SRBIN U GRČKOJ

"NISU MI DALI SPISAK PUTNIKA BRODA NA KOJI JE TREBALO DA SE UKRCA": Supruga nestalog Radovana OČAJNA, moli za POMOĆ

Juračićeva žena kaže da su kontaktirale policiju, i da daju sve od sebe

Objavljeno:

Grčka intenzivno traga za državljaninom Srbije Radovanom Juračićem koji je nestao kada je navodno iz Atine brodom krenuo do ostrva Kos.

Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak prijavila je porodica. Za jutarnji program Kurir TV govorile su sestra i supruga nestalog Radovana.

Juračićeva žena kaže da su kontaktirale policiju, i da daju sve od sebe.

- On se javio sa broda da je ušao na brod i da će se javiti ujutru kad stigne na Kos, međutim to se nije desilo. Pomaže nam Srpska ambasada u Grčkoj. Čovek iz amabasade je u kontaktu sa policijom, oni su angažovani, pretražuju kamere, spisak putnika na brodu, Telekom Srbija je poslala zahtev za odobrenje da mu uđu u trag u telefon. Javila nam se grčka novinarka iz njihove emisije u kojoj će biti sve o njihovom nestanku, tako da uglavnom sve što smo mogli i što je u našoj moći, policija, Interpol, sve... - kaže zabrinuto Juračić.

01:54

SUPRUGA NESTALOG JURIČIĆA U SUZAMA, MOLI ZA POMOĆ: Ako ga je neko video, molimo vas neka javi, URADILE SMO SVE ŠTO JE U NAŠOJ MOĆI!

Kada su kontaktirale brod na koji se navodno ukrcao suprug i otac, rekli su im da nemaju ovlašćenje da daju spisak putnika, ali da će ga dati policiji.

- Želimo da kažemo da ako ga je neko video da nam se jave, svaka pomoć je dobrodošla. Nadam se da će ga neko videti i da će nam javiti, a ako bilo šta čuju da nam jave - rekla je Juračić , rasplakavši se.

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.