ŠKOLSKA GODINA SE ZAVRŠAVA RANIJE, ALI ŠTA ĆE BITI SA ZAKLJUČNIM OCENAMA? Iz Vlade dali odgovor na VAŽNO PITANJE!
Učionica, Foto: Nemanja Pančić

ovo mnoge zbunjuje

ŠKOLSKA GODINA SE ZAVRŠAVA RANIJE, ALI ŠTA ĆE BITI SA ZAKLJUČNIM OCENAMA? Iz Vlade dali odgovor na VAŽNO PITANJE!

Uskoro će pisana odluka Ministarstva prosvete stići svim školama u Srbij

Objavljeno:

Nakon odluke koju je donela Vlada Srbije da se školska godina za sve učenike osnovnih i srednjih škola završi 6. juna, brojni đaci i roditelji se pitaju na koji će se način zaključivati ocene.

Kako je potvrđeno za Blic, ocene će se zaključivati na osnovu onih koje su upisane u e-dnevnik. "Ukoliko su ocene "na klackalici", odnosno nastavnik se dvoumi da li da da veću ili nižu ocenu, davaće se veća", navode iz Vlade. Uskoro će pisana odluka Ministarstva prosvete stići svim školama u Srbiji.

Vlada Srbije
Vlada Srbijefoto: photomaster

"Naš obrazovni sistem stvoren je sa ciljem da svim učenicima pruži adekvatnu podršku, ohrabruje ih na putu učenja i omogući im da rastu u zdrave, svesne i odgovorne pojedince. U ovom trenutku, važnije je nego ikada, da se usredsredimo na ono što je najbolje za našu decu, jer ona zaslužuju našu potpunu podršku, ljubav i brigu. Vodeći računa upravo o tome, Vlada Republike Srbije je zbog tragedija koje su duboko pogodile čitavo društvo, donela odluku da se školska godina završi 6. juna u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji", navedeno je iz Vlade.

01:14

ŽELIMO DA SE BUDUĆI RODITELJI OSEĆAJU SIGURNO I DA UVEK DOBIJU PRAVI SAVET! Škola roditeljstva počela s radom u Velikom Gradištu

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.