Donosimo vam nekoliko aktuelnih trendova u uređenju prostora
Samsung, Foto: Promo

samsung

Donosimo vam nekoliko aktuelnih trendova u uređenju prostora

Jedan od načina na koji su moderni televizori transformisali izgled enterijera je njihov tanak i minimalistički dizajn

Objavljeno:

U poslednjih nekoliko godina, televizori su postali više od običnog oblika zabave. Oni su sada i glavni deo enterijera prostora, najčešće dnevne sobe. Sa napretkom tehnologije i uvođenjem novih standarda kada je dizajn u pitanju, moderni televizori sada mogu poslužiti kao središnji deo svake prostorije, ističući celokupnu estetiku prostora. Predvodnik takvih trendova zasigurno je i najnoviji Samsung OLED televizor od čak 77 inča, koji uz obilje vrhunskih i moćnih tehnoloških performansi donosi i elegantan dizajn.

Savremeni trendovi u uređenju enterijera

Jedan od načina na koji su moderni televizori transformisali izgled enterijera je njihov tanak i minimalistički dizajn. Prošli su dani glomaznih televizora koji su narušavali izgled sobe. Sa tankim i elegantnim dizajnom, moderni televizori mogu se montirati na zidove, oslobađajući prostor na policama i stvarajući čistiji, prefinjeniji izgled. To može biti posebno korisno za manje prostore u kojima se svaki centimetar kvadratnog metra računa.

Samsung OLED televizor
Samsung OLED televizorfoto: Promo

Dnevna soba, kancelarija i teretana u jednom

Jedan od aktuelnih trendova u uređenju doma, a posebno nakon popularizacije rada od kuće je multifunkcionalnost prostora. Zašto dnevna soba ne bi mogla biti i kancelarija ili možda prostor za vežbanje nakon posla? Svoj Samsung OLED TV možete koristiti kao ekran na kojem ćete prikazati prezentaciju dok paralelno radite na računaru. Takođe, možete iskoristiti i neku od opcija za vođeni trening uz vrhunske stručnjake i trenere u udobnosti vlastitog doma.

Pametni dom je „must have“ današnjice

Drugi način na koji moderni televizori utiču na dizajn interijera je njihova integracija sa tehnologijom pametnog doma. Mnogi moderni televizori sada dolaze opremljeni karakteristikama koje se aktiviraju glasom, što korisnicima omogućuje besprekornu integraciju televizora sa drugim pametnim kućnim uređajima poput zvučnika, rasvete i sigurnosnih sistema doma. Ovo ne samo da doprinosi praktičnosti pametnog doma, već ističe i celokupnu estetiku i funkcionalnost prostora. Kako bi sve ovo besprekorno funkcionisalo, Samsung OLED TV kompatibilan je sa SmartThings platformom koja iskustvo pametnog doma podiže na novi nivo i čini vaš prostor povezanijim.

TV kao srce vašeg doma

Samsung OLED televizor
Samsung OLED televizorfoto: Promo

Možda je najznačajniji uticaj, koji su moderni televizori imali na dizajn interijera, njihova sposobnost da služe kao centralna tačka oko koje se svi okupljaju u prostoriji. Sa visokokvalitetnim ekranima i elegantnim dizajnom, moderni televizori mogu poslužiti kao umetničko delo, privlačeći pažnju i doprinoseći celokupnom dizajnu sobe. Ovo može biti posebno korisno u velikim prostorima gde je potrebno definisati središnji deo prostorije i istaći ga tako da poveže sve elemente u njoj. Novi Samsung OLED TV može se pohvaliti Infinity One dizajnom koji impresionira svojim elegantnim izgledom i zahvaljujući njemu postaje dostojan titule „centralne tačke u prostoriji“. Zahvaljujući tankom okviru i ravnom zadnjem delu, savršeno će se uklopiti u svaki stil interijera. Osim toga, TV igra značajnu ulogu u i rasporedu nameštaja u prostoriji, pa ga zbog toga nije poželjno postaviti nasuprot prozora ili velikog izvora svetla. Nakon pronalaska idealne pozicije TV-a, prema njemu možete odabrati raspored garniture, taburea, ormarića, stočića, kao i svih ostalih detalja. Vizuelne komponente novog Samsung OLED TV-a savršeno će dopuniti prostor budući da sadrži inovativnu tehnologiju Quantum Dot koja pruža neverovatne, žive boje. Čarolija leži u Neural Quantum 4K procesoru koji zajedno s Quantum HDR OLED+ tehnologijom poboljšava kontraste, objekte i povećava 4K rezoluciju, pružajući fenomenalne detalje na ekranu. Ovo takođe omogućuje fantastično iskustvo gledanja, gde se svaki piksel pojedinačno podešava kako bi svetla bila svetlija, a tama još tamnija. Novi OLED TV će zbog svega ovoga definitivno postati razlog za okupljanje, bilo da gledate omiljenu seriju sa vama dragom osobom ili najnoviji film sa prijateljima. Ovaj inovativan model televizora nagrađen je i TrustedReviews priznanjem, koje posebno ističe njegov premium dizajn i neverovatan ekran.

Montiranje tv-a koje podržava estetiku

Moderni televizori dolaze sa širokim rasponom mogućnosti montaže koje mogu povećati estetsku vrednost prostorije. Montaža na zid ne samo da oslobađa prostor na podu i policama, već i doprinosi estetici prostorije. Zglobni nosači omogućuju svestrano pozicioniranje, dok stalci mogu dodati dašak elegancije prostoru. Postoje čak i TV ormarići koji se stapaju sa ostatkom nameštaja, nudeći jedinstven izgled prostorije, baš onakav kao iz časopisa.

Više informacija o samom proizvodu, njegovim karakteristika i svim benefitima koji doprinose kako estetici doma, tako i vašem iskustvu gledanja, možete pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/tvs/oled-tv/s95c-77-inch-oled-4k-smart-tv-qe77s95catxxh/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.