DA BI SE VRATILA NJENOJ PRVOJ LJUBAVI - JOVANI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ: Bori se sa opakom bolešću, pomozimo svi
Foto: Budi human

apel

DA BI SE VRATILA NJENOJ PRVOJ LJUBAVI - JOVANI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ: Bori se sa opakom bolešću, pomozimo svi

Da bi se vratila njenoj prvoj ljubavi – violini, kao i njenim đacima, Jovana želi da u toku primanja hemioterapije lečenje nastavi i u klinici na Kubi

Objavljeno:

Jovani Pavlović se bolest manifestovala u oktobru 2022. godine u vidu progresivnog pogoršanja oštrine vida, duplih slika i jutarnjih glavobolja kada joj je nakon kliničke i dijagnostičke obrade potvrđena tumorska promena na mozgu.

Hitno je u novembru 2022. godine operisana na Klinici za neurohirurgiju u Beogradu, a nakon operacije PH nalaz je pokazao da se se radi o najagresivnijoj vrsti tumora- zloćudnom tumoru slepoočnog režnja mozga (C71.2 Neoplasma malignum cerebri, lobi temporalis). Postoperativno lečenje sprovedeno je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije zračnom terapijom i hemioterapijom, koje i dalje traju. Da bi se vratila njenoj prvoj ljubavi – violini, kao i njenim đacima, Jovana želi da u toku primanja hemioterapije lečenje nastavi i u klinici na Kubi primenom vakcina jer su mogućnosti daljeg lečenja u Srbiji iscrpljene. Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, specijalističke preglede, laboratorijske analize, terapije, operaciju gama nožem, kao i za troškove puta i smeštaja u toku lečenja. Da Jovana pobedi! Budimo humani!

Jovana Pavlovic
foto: Budi human

Ovako možete da pogmonete:

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001670762-44

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun:

160-6000001671204-76

IBAN:

RS35160600000167120476

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Jednokratna pomoć 200 dinara:

Upišite 1492 i SMS pošaljite na 3030

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.