"DECA KOJA SAD TO RADE BIĆE NEZGODNA KAD PORASTU": Monah roditeljima usred besede očitao VAŽNU lekciju (VIDEO)
Monaha Arsenije, Foto: Printscreen/Tik-Tok/dm.arsenije

VASPITANJE

"DECA KOJA SAD TO RADE BIĆE NEZGODNA KAD PORASTU": Monah roditeljima usred besede očitao VAŽNU lekciju (VIDEO)

- Ovo je potpuno nenormalno što se dešava. Ovolika buka, cika i piska i da niko ne vodi računa, da ja to moram da kažem...

Objavljeno:

Ponovo je jedna lekcija igumana manastira Ribnica, kako ga narod zna - monaha Arsenija, o vaspitanju dece - postala viralna na mrežama, a snimak se odnosi na jednu njegovu besedu koju je prekinula buka koju su pravila deca.

- Je l' možemo malo da sredimo ovu decu, ako je moguće ikako? Vidite, da vam kažem jednu stvar, to je ono što sam pričao juče, znači - deca nam izmiču kontroli. Nekada je ovo bilo nezamislivo da deca ovakvu buku i galamu prave, ovakav nered i ovakvu neposlušnost, znate. Slomili su nas i puštamo deci da rade šta hoće. Ta deca što sad ovo rade biće mnogo nezgodna kad porastu. Nećeš moći da im pisneš ništa. Čuvajte se toga - poručio je on vernicima koji su ga slušali.

- Ovo je potpuno nenormalno što se dešava. Ovolika buka, cika i piska i da niko ne vodi računa, da ja to moram da kažem... To je već neka... nešto nije u redu - zaključio je on.

Pogledajte i snimak:

Bonus video:

07:06

PRETVORILI SU NAS U PISARE, NEMAMO KAD DA SE BAVIMO DECOM Sagovornice Kurir TV: Sistem zakazuje godinama, direktorka mora da ode

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.