IDENTIFIKOVANA POVREĐENA ŽENA NA MALJENU: Akcija spasavanja ušla u OSMI SAT, pri lociranju nastao OVAJ PROBLEM!
Maljen, Foto: RINA

Akcija spasavanja na Maljenu

IDENTIFIKOVANA POVREĐENA ŽENA NA MALJENU: Akcija spasavanja ušla u OSMI SAT, pri lociranju nastao OVAJ PROBLEM!

Ona je spasiocima, kada su uspeli da stupe u kontakt sa njom, rekla da je svesna i orijentisana i da ima povredu jedne noge kao i ogrebotine po licu. P. V.

Objavljeno:

Potraga i spasavanje žene koja je desetak minuta nakon podneva danas pala u kanjonu Crne reke na Maljenu, u blizini turističkog mesta Divčibare, praktično je ušla u osmi čas. Srećom, po poslednjim informacijama sa terena, žena nije životno ugrožena i svesna je.

Kako saznaje “Blic”, nešto pre 18 časova pripadnici Gorske službe spašavanja, koji su odmah upućeni u akciju potrage i spasavanja, obavestili su nadležne da je došlo do promene pravca akcije, te da bi u naredna dva do četiri časa trebali da dopru do povređene žene na lokaciji Golupca, u neposrednoj blizini Divčibara.

Prethodno, spasioci su pretraživali izuzetno nepristupačan teren na potezu od Ljutog krša na Maljenu, pa sve do Podbukova, a pored teškog terena u ovom delu kanjona Crne reke, problem za lociranje povređene im je predstavljalo to što u tom kraju nema ni signala za mobilnu telefoniju.

Divčibare
Divčibarefoto: Espreso.co.rs

Inače, kako se saznaje, povređena je 57-godišnja žena iz Rume, koja je u kanjon pala prilikom šetnje. Ona je spasiocima, kada su uspeli da stupe u kontakt sa njom, rekla da je svesna i orijentisana i da ima povredu jedne noge kao i ogrebotine po licu. P. V.

Bonus video:

02:34

U NIŠU KONJ UPAO U ŠAHT, A NIKO JOŠ NE ZNA KAKO JE TU UPAO Akcija spasavanja trajala 4 sata POGLEDAJTE KAKO SU GA IZVUKLI IZ RUPE

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.