MLADENCE OJADILI ZA 1.200 EVRA U BEOGRADU: Pregledali SNIMKE sa KAMERA, mlada sumnja na OVU OSOBU!
Svadba, Foto: Profimedia

KRAĐA NA SVADBI

MLADENCE OJADILI ZA 1.200 EVRA U BEOGRADU: Pregledali SNIMKE sa KAMERA, mlada sumnja na OVU OSOBU!

Na jednoj svadbi u Grockoj su nestale koverte sa velikom količinom novca

Objavljeno:

Mladenci su sa radošću organizovali svadbu 13. maja u jednom lokalu u Grockoj, ali umesto sreće dočekala ih je gorčina. Šest koverti od 1.200 evra, koje su dobili od kumova i bliskih ljudi su nestale. Vraćene kamere, za sada, ukazuju na sumnju prema spremačici.

I ne, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava. U razmaku od samo dve nedelje slična situacija desila se u jednom beogradskom lokalu, kada je mladencima, navodno, ukradeno nekoliko koverti u vrednosti od 900 evra.

M. N. (31) i njen suprug B. N. (32) jutro nakon svadbe ostali su zatečeni i razočarani kada su shvatili da su pokradeni na sopstvenoj svadbi.

"Proslavljali smo naš najsrećniji dan u jednom lokalu u Grockoj. Sve je bilo predivno. Baš onako kako smo zamišljali. Međutim, oko 18 časova suprug i ja otišli smo da se slikamo do reke i tada je nestala struja. Nije je bilo nekih 15-tak minuta", priča mlada.

Kako kaže, u tom trenutku se začudila zbog nestanka struje, ali nije mogla ni da nasluti šta će se kasnije ispostaviti. "Moj suprug je pre nestanka struje uzeo kutiju za koverte, koja se nalazila pored mladenačkog stola i odneo je do sobe", dodaje M. N.

Šest koverta u vrednosti od 1.200 evra

Sagovornica navodi i da je svadba prošla u najboljem redu, ali da ih je pravi šok dočekao sutra ujutru. "Ujutru smo videli da fale koverte kumova. Zatim smo krenuli prema spisku gostiju i zaključili da nema šest koverata u kojima je bilo 1.200 evra. Nakon toga, odmah smo pozvali gazdu lokala i tražili da vidimo kamere", priča razočarana mlada. Ističe i da su kamere pogledali tek nakon tri dana od svadbe, te da su imali šta i da vide.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

"Odmah nakon dolaska struje, vidi se spremačica ovog lokala koja uzima ključ od gazdine sobe i odlazi na sprat. Žena se zadržala na spratu tačno šest minuta i vratila sa sređenim peškirom koji je držala u rukama. Došla je do recepcije i u fioku ubacila svežanj ključeva, odnosno, rezervne ključeve svih soba. Ne želim da upirem prstom, ali mislim da je ovde stvar više nego očigledna", priča M. N.

Suočavanje sa spremačicom

Šokirani mladenci, puni sumnje prema spremačici, krenuli su ka lokalu kako bi se suočili sa njom. Međutim, umesto razumnog objašnjenja, spremačica je počela da preti tužbom. "Nismo ni u koga upirali prstom, samo jednostavno nismo želeli da to prođe tek tako. Želeli smo odgovore. Spremačica je tada, na nagovor gazde lokala objasnila situaciju", priča mlada. Novopečeni bračni par ostao je zatečen spremačicinim opravdanjem - rekla je da je otišla da se tušira.

"Gazda nam je još ranije rekao da niko nema ključeve od soba, a tek je suludo da se u tim sobama spremačica tuširala. Pritom, sve sobe bile su rezervisane za našu porodicu i goste. Mi smo u lokal stigli tek oko 15.30 časova, nije bilo potrebe da se menjaju peškiri niti bilo šta slično tome", priča M.N.

Vlasnik lokala promenio priču

Kako prepričava razočarana mlada, vlasnik lokala odjednom je promenio priču. "Rekao nam je kako ne postoji samo jedan svežanj ključeva, već dva. Dok je priča na početku bila totalno drugačija, te da ključevi koje je spremačica nosila na snimku nisu od naših soba već od spoljašnjih", kaže sagovornica.

Međutim, bezobrazluk koji su mladenci doživeli ni tu se nije završio. Umesto da vlasnik lokala preuzme odgovornost, pokušao je da prebaci krivicu na njihove roditelje.

"Pošto suprug i ja imamo bebu, naše majke neizmenično su je pazila nakon 20 časova. S obzirom da su bile u sobi, vlasnik je pokušao krivicu da svali na roditelje. Pričao nam je kako je nekada i njemu majka uzimala novac, ali i da ga nakon izvesnog vremena vrati. Bili smo šokirani, prosto nismo mogli da verujemo da pokušava da svali krivicu na naše roditelje", dodaje ona.

Policija: To je teško utvrditi

Mladenci su ceo slučaj prijavili policiji koja, prema rečima mlade, takođe sumnja na spremačicu. "Potrošili smo pet sati u policijskoj stanici, da bi nam na kraju rekli kako je ovo jako teško utvrditi jer nije u pitanju izgubljeni predmet. Rekli su nam kako mi taj novac nismo ni dodirnuli, a da su koverte sigurno bačene još tada. Mi smo se od novca oprostili, ali ne želimo da ovo pustimo samo tako", kaže razočarana mlada.

Bonus video:

01:05

NAJVEĆA NAGRADA JE BILA KOVERTA OD POLUPISMENOG ČOVEKA! Kusovac o suštini umetničkih dela: Imamo bolje nego što zaslužujemo!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.