NIKO NIKADA NIJE OVAKO SKINUO JABUKU NA SVADBI: Neverovatan SNIMAK mladoženje iz Šapca, KAKAV CAR
Foto: Printscreen/Instagram/vestisabac

USPEO BEZ ORUŽJA

NIKO NIKADA NIJE OVAKO SKINUO JABUKU NA SVADBI: Neverovatan SNIMAK mladoženje iz Šapca, KAKAV CAR

Ovakav način skidanja jabuke do sad nije viđen na našim prostorima, a mnogi su na društevim mrežama pozdravili ovaj potez mladoženje

Objavljeno:

Pre kupovine mlade, bacanja sita i prenošenja preko praga, mladoženja bi, kako srpski svadbeni običaji nalažu, trebao da se pokaže kao dobar strelac. Pucanje u jabuku jedan je od nezaobilaznih trenutaka kada su sve oči uprte u mladoženju i kada se navija da se voćka rasprsne u paramparčad. Ovoga puta se u Šapcu nije pucalo, ali je jabuka skinuta.

Naime, na svadbi u Šapcu, jedan od omiljenih običaja svih gostiju jeste kada mladoženja treba da puca u jabuku pre nego što "kupi" mladu.

Ova prepreka za mladoženju je jedan od nezaobilaznih svadbenih običaja koji treba da pokaže da je muškarac ozbiljan i precizan strelac i da može da zaštiti svoju buduću ženu i buduću porodicu ako to bude potrebno.

Ovoga puta oružje se nije koristilo, već je mladoženja "ručno" skinuo jabuku.

Naime, on se pomoću dizalice sa korpom popeo do jabuke i skinuo je bacivši u mladino dvorište, a od gostiju je nagrađen aplauzom i ovacijama.

Ovakav način skidanja jabuke do sad nije viđen na našim prostorima, a mnogi su na društevim mrežama pozdravili ovaj potez mladoženje.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.