POBEGLE IZ KAVEZA, PA NAPRAVILE KARAMBOL: Vozači u Čačku nisu znali šta ih je snašlo (FOTO)
Guske, Foto: RINA

HIT HITOVA

POBEGLE IZ KAVEZA, PA NAPRAVILE KARAMBOL: Vozači u Čačku nisu znali šta ih je snašlo (FOTO)

Nije se čulo sviranje, niti negodovanje jer se čeka na prolaz već samo mnogo, mnogo smeha

Objavljeno:

Čačak - Nervozni vozači koji sviraju samo ukoliko ste nekoliko sekundi zakasnili da krenete nakon što se upalilo zeleno svetlo na semaforu, ili ste stali da propustite drugog učesnika u saobraćaju. To je, može se reći, mahom saobraćajna kultura u Srbiji. Ipak, prizor u centru Čačka pokazao je da se može i drugačije. Naime, u glavnoj ulici došlo je do neobične situacije kad su prolaz vozila zaustavile, ni manje, ni više već - guske.

- Bilo je to oko osam sati uveče. Uključivala sam se sa parkinga u jednu od glavnih gradskih ulica. Samo sam odjednom videla kako sva vozila staju i "pale sva četiri". Kad sam izašla imala sam šta i da vidim. Čovek koji je išao malo ispred mene u kavezu je prevozio guske, međutim kavez se otvorio i one su jedna po jedna iskočile iz prikolice i krenule da šetaju po ulici, rekla je za RINU Jelena Kolarević, očevidac ove neobične situacije.

Guske
foto: RINA

Kada su ugledali ove pernate životinje nasred puta, vozači koji su se zatekli na licu mesta odmah su pritekli u pomoć i krenuli da "hvataju" guske koliko je ko mogao i da ih vraćaju u kavez. Nije se čulo sviranje, niti negodovanje jer se čeka na prolaz već samo mnogo, mnogo smeha.

- Jedan čovek koji se našao tu rekao je "da mi je neko pričao da ću rukama po centru Čačka hvatati guske, ne bih mu verovao" i svu su prasnuli u smeh. Bilo je to zaista zanimljivih nekoliko minuta koji su pokazali da solidarnost među ljudima i dalje živi. Svi su se potrudili da pomognu vozaču kome se otvrio kavez i da spasu guske. Tako da je svakako poslata lepa poruka, da kada je potrebno tu smo jedni za druge, dodaje Jelena.

Guske
foto: RINA

Nakon što su svi svesredno pomgli, sve odbegle guske su vraćene u kavez, a vozač je nastavio svoj put. Ubrzo se raščistila i saobraćajna gužva, nastala zbog nezvanih i neobičnih učesnika.

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.