RADIŠA SA RUDNIKA IMA DVE ŽENE I SVI ZAJEDNO ŽIVE! Rodile mu ŠESTORO DECE, a evo kakva je situacija u kući (FOTO)
Radiša ima dve žene, Foto: Printscreen/TV prva

njegovo iskustvo

RADIŠA SA RUDNIKA IMA DVE ŽENE I SVI ZAJEDNO ŽIVE! Rodile mu ŠESTORO DECE, a evo kakva je situacija u kući (FOTO)

Prema Radišinom priznanju, pravi junak priče je njegova prva žena Stojanka

Objavljeno:

Radiša Jovanović iz Trudelja na obroncima planine Rudnik živi sa dve žene. Sa prvom suprugom Stojankom bio je oko 20 godina u braku kad je u kuću doveo drugu, Anu, pre oko deceniju. Njih dve se sjajno slažu i dele sve poslove.

Kad su komšije saznale da Radiša živi sa dve žene bile su u šoku. Pop njihovu kuću zaobilazi, rodbina za Radišu neće ni da čuje, a kad je javnost pre nekoliko godina saznala za njegovu priču komentari su samo "prštali", a mnogi muškarci su mu čestitali u neverici jer nisu u stanju, prema njihovim rečima, da se izbore sa jednom, a kamoli sa dve žene. Radiša sa svoje dve žene ima šestoro dece. Prva supruga, Stojanka, rodila je tri sina i ćerku, a druga, Ana, dve ćerke.

Radiševa supruga
Radiševa suprugafoto: Printscreen/TV prva

Prema Radišinom priznanju, pravi junak priče je njegova prva žena Stojanka. Prva supruga je saznala da je Ana trudna sa Radišom i prihvatila je u svoju kuću kad su je njeni izbacili iz doma. "Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda", rekao je ranije Radiša.

Napomenuo je da je on najbogatiji čovek na svetu. "Imam čak dve lepše polovine i šestoro dece, pa ima li išta lepše?! Imam šest sokolova i ponosan sam na to. Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla. Šta će ko da kaže, to nas ne zanima, vodimo svoj život i baš nam je lepo! Ne obaziremo se na seoske priče, znamo da smo već godinama u centru pažnje i da se i dalje mnogi čude kako živimo. Ali to je naša stvar. Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast”, kazao je ranije sagovornik.

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću. "Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovde sa namerom da ne ostanem, ali ispalo je tako... Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuva, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno. Nije ona meni kriva što sam ja ostala trudna sa njim, ali ona je dobar čovek", rekla je ranije Ana.

Radiša
Radišafoto: Printscreen/TV prva

Ni Stojanki nije bilo lako kad je Radiša doveo Anu kući. "Nije mi bilo prijatno, ali dečji život je najvažniji", ispričala je ranije Stojanka. Radiša je tada rekao da ne bi ni on Stojanki zamerio da je rodila tuđe dete pod njegovim krovom: "Možda sad ljudi neće verovati, ali važno je da je dete i gde se rodilo. Naš narod kaže važno je čije ovce pasu, a ne čija je livada. Samo da su deca živa i zdrava. Prihvatio bih i tuđe dete da ga Stojanka rodi ovde", kazao je.

(Espreso / MONDO / TV Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.