Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici obeležava 197 godina - DVA VEKA ĆE DOČEKATI U NOVIH 17 HILJADA KVADRATA
Opšta bolnica, Foto: Grad Sremska Mitrovica

prva zgrada

Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici obeležava 197 godina - DVA VEKA ĆE DOČEKATI U NOVIH 17 HILJADA KVADRATA

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović je uputila čestitku zdravstvenim radnicima i zaposlenima u ovoj ustanovi i izrazila želju da dvesta godina postojanja bolnica dočeka u novim objektima

Objavljeno:

Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici obeležava 197 godina rada, a nedavno je upravo ova ustanova dobila građevinsku dozvolu za dogradnju i rekonstrukciju. U planu je izgradnja 17 hiljada novih i rekonstrukcija 25 hiljada postojećih kvadrata, kao i izgradnja nove Hitne pomoći, koja će biti naslonjena na bolnički urgentan prijem i kako navode predstavnici Grada i Bolnice, ovo predstavlja jedan od najvećih projekata koje je Grad Sremska Mitrovica ikada radio. Opšta bolnica Sremska Mitrovica je regionalnog karaktera i zadovoljava bolniče potrebe za oko 300 hiljada stanovnika Sremskog upravnog okruga.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović je uputila čestitku zdravstvenim radnicima i zaposlenima u ovoj ustanovi i izrazila želju da dvesta godina postojanja bolnica dočeka u novim objektima. Grad Sremska Mitrovica je za potrebe projektne dokumentacije izdvojio 45 miliona dinara, a prošle godine je zajedno sa kompanijom “Lafarge” kupio novi CT skener. Gradonačelnica ističe da Grad i Bolnica imaju zajednički cilj, a to je kvalitetna zdravestvena usluga za sve pacijente.

1 / 7 Foto: Grad Sremska Mitrovica

“Baš na dan medicinskih sestara i naša Opšta bolnica slavi 197 godina. U ime Grada im čestitam i želim još mnogo uspešnih i plodotvornih godina. Grad Sremska Mitrovica je uvek tu kada treba pomoći Opštoj bolnici sve u cilju da pacijenti koji koriste usluge zdravstvenog centra budu zadovoljni. To nam je zajednički cilj i toga ćemo se držati i u narednom periodu. Ono što je važno za Grad Sremsku Mitrovicu i Opštu bolnicu je izgradnja novih 17 hiljada kvadrata i rekonstrukcija postojećih 25 hiljada. Grad je izdvojio 45 miliona dinara za izradu projektne dokumentacije, a ishodovali smo građevinsku dozvolu za početak radova. Ja se iskreno nadam da će zdravstveni radnici u Opštoj bolnici jubilej od 200 godina dočekati u mnogo boljim uslovima i u novoj bolnici”, rekla je gradonačelnica za Sremska Mitrovica živi.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.