NOVOSAĐANKA ZAVRŠILA U LUDNICI ZBOG GATARE! Htela da pomogne ćerkama, a umalo izgubila život!
Foto: Shutterstock

uništila joj je život

NOVOSAĐANKA ZAVRŠILA U LUDNICI ZBOG GATARE! Htela da pomogne ćerkama, a umalo izgubila život!

Naivna novosađanka dala je 47.000 evra gatari Katarini A. (47) kako bi joj skinula vrdžbine i pomogla ćerkama da zatrudne
Objavljeno:

Nesrećna žena je za godinu dana lažnoj isceljiteljki koja se predstavila kao "Vidovita Katarina" dala gotovo sve vredno iz kuće. I ko zna koliko bi ta agonija trajala da ćerke prevarene žene nisu uočile da im iz kuće nestaju ušteđevina i porodični nakit. Majka im je ubrzo priznala šta se dešava, a slučaj je prijavljen policiji koja ju je odmah uhapsila, kao i njenog supruga koji je, takođe, učestvovao u prevari.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada je naivna Novosađanka shvatila da je prevarena, najpre je pokušala je da se ubije, a zatim je u nervnom rastrojstvu završila na psihijatriji.

Tražila pomoć u oglasima

Cela priča počinje pre oko godinu dana kada je očajna žena, u želji da joj ćerke zatrudne, preko oglasa potražila pomoć "Vidovite Katarine".

- Katarina je svojoj žrtvi odmah rekla da je na nju bačena crna magija i da zato njene kćerke ne mogu da ostanu u drugom stanju. U startu joj je naglasila da je skidanje čini dugotrajan proces i da će je koštati i para i vremena, ali da "sve može da se sredi". Davala joj je neku "čudotvornu vodicu" sa izvora iz Bosne i savetovala je da to trajno daje kćerkama uz neke amajlije. A sve je to koštalo... - kaže izvor iz policije. Da bi zadobila poverenje svoje naivne žrtve, Katarina A. je pribegla perfdnoj prevari koju je organiziovala sa svojim suprugom (42).

- Katarinin muž je poput špijuna skupljao detalje iz života nesrećne žene, sitnice koje se nisu mogle tek tako otkriti.

foto: Giphy

- Potom je Katarina na seansama sve te pikanterije saopštavala žrtvi, uveravajući je da se sve to "javlja u kartama". Tako je uspela da je ubedi da je stvarno "vidovita" i potpuno je zadobila njeno poverenje - otkriva sagovornik i dodaje da se sirota žena brzo upecala, prenosi Informer.

- Počela je slepo da veruje "vidovnjakinji", uverena da ona zaista skida crnu magiju i može da joj izleči kćerke.

Bespogovorno je sledila sva njena uputstva i davala joj sve više novca. Donela joj je celu ušteđevinu iz kuće i porodični nakit, potom je čak počela da se zadužuje kod prijatelja. Srećom, njene kćerke su primetile da nešto nije u redu, pa su pritisle majku da im objasni šta se događa. Ona im je na kraju sve priznala, a obaveštena je i policija koja je uhapsila i Katarinu u njenog muža - svedoči izvor.

Međutim, tu nije kraj mukama nesrećne žene iz novosadskog Novog naselja.

- Kada je shvatila šta je učinila i koliko je naivna ispala, očajna žena je pokušala da se ubije. Ostavila je čak i oproštajno pismo. Srećom, sprečena je u toj nameri, ali je prebačena u psihijatrijsku bolnicu - objašnjava sagovornik.

Mukotrpan proces povraćaja novca

Prema rečima sagovornika, prevarenu i opljačkanu ženu pred sudom sada čeka dugotrajan i mukotrpan proces povraćaja novca i nakita.

- Dala ih je svojom voljom i moći će da joj budu vraćeni tek posle pravosnažne presude, ako sud tako odluči - objašnja izvor iz MUP-a.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.