"VI STE LUDI U OVOJ KUĆI": Majstor popravljao KUPATILO u Srbiji, pa IZA MAŠINE zatekao JEZIV PRIZOR, FUJČINA!
Majstor, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?!

"VI STE LUDI U OVOJ KUĆI": Majstor popravljao KUPATILO u Srbiji, pa IZA MAŠINE zatekao JEZIV PRIZOR, FUJČINA!

Majstor iz Srbije zatekao prizor u kupatilu koji ga je šokirao. Na Tviteru naveo da u domaćinstvu žive ženske osobe

Objavljeno:

Na društvenim mrežama jedan majstor iz Srbije podelio je koje je neprijatno iskustvo stekao u jednom domaćinstvu u koje je pozvan da popravi kupatilo. Kako je naveo, u njemu živi majka sa dve ćerke od oko 18, 20 godina, a prizor koji je video ga je šokirao.

Međutim, šokirao ga je i način na koji mu se pomenuta majka obratila, pa je svoju objavu na Tviteru započeo tim iskustvom. "Majstore, znate, ja sam psihijatar, i posmatrajući vas, mislim da ste nesrećni. Klimate glavom, mrmljate nešto, često menjate facu...", napisao je majstor na Tviteru.

Majstor je nakon toga napisao šta je odgovorio ženi. "Gospođo, ja nisam psihijatar, ali mislim da ste svi u ovoj kući ludi. Ulošci iza mašine prljavi, gaćice u ormariću prljave, čarape... a sve ste žene", objavio je na društvenoj mreži. Žena ga je kratko upitala, kako je naveo, da li je završio na šta je on dao potvrdan odgovor.

Zatim ga je upitala koliko je dužna, a nakon dobijenog odgovora i pozdrava, kazala mu je jednu reč: "Napolje". Objava majstora privukla je veliku pažnju i brojni ljudi su ostavljali komentare, a na neke od njih je odgovorio. U jednom od odgovora naveo je da 30 godina radi kao majstor i da se svega nagledao ali da ga neki prizori iznova šokiraju.

"Trideset godina ovo radim, svega sam se nagledao, ali kad vidim dlake, uloške i toalet papir s istim iza mašine, ili ispod...", naveo je. Jedan od korisnika mu je postavio pitanje: "A šta ti tražiš u njenom ormariću? Mmm? Vraže matori". "Otvorio zbog kabla, provučena žica od neonke, a crkla prigušnica... užas", odgovorio je majstor.

"Trebalo je još više da joj saspete u lice! Umišljeni intelektualci koji su očigledno nobles izgubili su i promil ljudskosti i vaspitanja. Zaista tužno i sramota!", "Užas, ali istina je da žene znaju da budu neuredne, fuj", "To što su žene, ne znači i da su automatski i uredne", "Au, dobro si prošao", "Verujem. Imam tri ćerke. Najiritantnije je kad moram da ih opominjem da puste vodu u wc šolju. Ma bre sve ošlo u ...", samo su neki od komentara.

Bonus video:

03:08

OVO TREBA DA ZNATE PRE NEGO ŠTO POZOVETE MAJSTORA Postoji način da uštedite novac kada vam treba POPRAVKA

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.