OTVORENI RAČUNI ZA DONACIJE PORODICAMA TRAGIČNO NASTRADALIH U ŠKOLI NA VRAČARU: Detaljna uputstva za novčanu pomoć
Foto: Tamara Trajković

ujedinimo se

OTVORENI RAČUNI ZA DONACIJE PORODICAMA TRAGIČNO NASTRADALIH U ŠKOLI NA VRAČARU: Detaljna uputstva za novčanu pomoć

Sredstva sa ovih računa namenjena su isključivo za podršku porodicama tragično nastradalih i povređenih učenika i radnika obezbeđenja

Objavljeno:

Otvoreni su donatorski računi za podršku porodicama tragično nastradalih i povređenih u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Danas su otvoreni donatorski računi za podršku porodicama tragično nastradalih i povređenih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Na inicijativu roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i bivših učenika iz zemlje i inostranstva, otvoreni su donatorski dinarski i devizni računi na koje fizička i pravna lica mogu da uplate novčana sredstva.

Sredstva sa ovih računa namenjena su isključivo za podršku porodicama tragično nastradalih i povređenih učenika i radnika obezbeđenja. Više informacija na linku.

Da podsetimo, osumnjičeni učenik (13) je u sredu 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” došao naoružan sa dva pištolja i ispalio je 57 hitaca. U rancu je imao i četiri Molotovljeva koktela. Ubio je čuvara, tri devojčice i pet dečaka. Nakon toga je pozvao policiju i izjavio je da je “psihopata koji mora da se smiri”.

Bonus video:

02:51

KAKVO JE MENTALNO STANJE NACIJE POSLE DVE TRAGEDIJE? Stručnjaci otkrivaju glavni uzrok posrnuća dece i UPOZORAVAJU NA JEDNU STVAR

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.