PSIHIJATAR IZ LESKOVCA KOJI POZIRA S ORUŽJEM PODNEO OSTAVKU! Oglasio se direktor bolnice
Doktor, Foto: Printscreen/facebook

OSTAVKA

PSIHIJATAR IZ LESKOVCA KOJI POZIRA S ORUŽJEM PODNEO OSTAVKU! Oglasio se direktor bolnice

U žižu javnosti dospeo je nakon što su isplivale njegove fotografije sa društvenih mreža

Objavljeno:

Dr G. T. podneo je ostavku na mesto načelnika psihijatrije u Opštoj bolnici u Leskovcu, potvrdio je za Kurir direktor ove bolnice Nebojša Dimitrijević.

On sebe naziva Don, u žižu javnosti dospeo je nakon što su isplivale njegove fotografije sa društvenih mreža na kojima pozira sa oružjem za koje on sam tvrdi da nije pravo.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić je zbog toga već u petak naložila direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem.

- Doktor Tojaga me je obavestio da je podneo ostavku. Prethodno je obrisao sve fotografije sa oružjem sa društvenih mreža. Ponavljam, Tojaga je jedan od najboljih stručnjaka u svojoj oblasti u Leskovcu i veoma predan lekar i jako mi je žao što mu se ovo dešava pred sam kraj karijere, jer u oktobru odlazi u penziju - ističe Dimitrijević.

On je nacelnik Službe za psihijatriju od 2018. godine. Fotografije koje je sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su Srbiju i izazavale oštru kritiku u u javnosti i na društvenim mrežama.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.