UTVRĐENA NEZAKONITOST: Rezrešena direktorka koja je DOVELA Kristijana u OSNOVNU ŠKOLU!
Kristijan Golubović, Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM / Kristijan Krile live

reagovala inspekcija

UTVRĐENA NEZAKONITOST: Rezrešena direktorka koja je DOVELA Kristijana u OSNOVNU ŠKOLU!

Iz Ministarstva prosvete su na taj način odgovorili na pitanje Tanjuga o navodima da je inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila da je u radu direktorke OŠ Đura Jakšić na Kanarevom Brdu Tamare Jelić došlo do propusta

Objavljeno: 22:11h

Republička prosvetna inspekcija nakon izvršenog nadzora u OŠ Đura Jakšić utvrdila je nezakonitosti u radu direktora škole i obavestila ministra prosvete Branka Ružića da su se stekli uslovi za razrešenje direktorke te ustanove, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu prosvete.

Iz Ministarstva prosvete su na taj način odgovorili na pitanje Tanjuga o navodima da je inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila da je u radu direktorke OŠ Đura Jakšić na Kanarevom Brdu Tamare Jelić došlo do propusta kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću za snimanje spota i da je ministar prosvete Branko Ružić naložio da se postupi u skladu sa izveštajem i da se direktorka razreši dužnosti.

"Republička prosvetna inspekcija nakon izvršenog nadzora u OŠ Đura Jakšić utvrdila je nezakonitosti u radu direktora škole i o tome obavestila ministra da su se stekli uslovi za razrešenje direktora primenom člana 128 Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja", naveli su u Ministarstvu prosvete za Tanjug.

Bonus video;

03:04

KORISTIO SAM MALOLETNIKE! Kristijan šokirao komentarom o mladima u kriminalu: To je PROFESIONALNA upotreba kadra na terenu?!

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.