PLJUŠTAĆE KAZNE AKO NE ISPOŠTUJETE OVA PRAVILA: Vatrogasne jedinice biće na terenu, ne dozvolite da vam PRESEDNE
Uranak, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

obratite pažnju

PLJUŠTAĆE KAZNE AKO NE ISPOŠTUJETE OVA PRAVILA: Vatrogasne jedinice biće na terenu, ne dozvolite da vam PRESEDNE

Za nepoštovanje propisa predviđene su kazne od 10.000 do 50.000 dinara za fizička lica, a za firme od 300.000 do milion dinara

Objavljeno:

Građani koji 1. maj danas obeležavaju na urancima na izletištima, trebalo bi da vode računa o tome da vatra može da se pali samo na obeleženim i posebno obezbeđenim mestima, izjavio je za Tanjug šef smene vatrogasne brigade Beograd Bojan Jagodić.

On je apelovao na građane da se pridržavaju propisa koji regulišu paljenje vatre na javnim mestima i naveo da je zabranjeno paljenje biljnih ostataka i smeća na otvorenom.

"Za nepoštovanje propisa predviđene su kazne od 10.000 do 50.000 dinara za fizička lica, a za firme od 300.000 do milion dinara", rekao je Jagodić.

1. maj, Rođa Šćekić, Prvi maj, Prvomajski uranak
foto: Tanjug/Sava Radovanović

Naveo je da su ekipe vatrogasnih brigada na svim izletničkim mestima koja Beograđani danas posećuju, da će proveravati da li se izletnici pridržavaju propisa i da građani mogu da im se obrate ukoliko bude bilo potrebe.

"Bićemo na Adi Ciganliji, Zvezdarskoj šumi, Košutnjaku i ostalim izletištima, ali se nadam da nećemo imati posla niti potrebe da intervenišemo", kazao je Jagodić.

01:42

BEOGRAĐANI POHRLILI NA URANAK: Ovako je jutros obeležen Prvi maj na Košutnjaku

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.