KO SE SEĆA LEGENDARNOG SNIMKA IZ KRAGUJEVCA? Oni su nekrunisani kraljevi PRVOG MAJA! (VIDEO)
Kragujevac, Foto: PrintScreen/ Instagram/ ikragujevac

legendarno

KO SE SEĆA LEGENDARNOG SNIMKA IZ KRAGUJEVCA? Oni su nekrunisani kraljevi PRVOG MAJA! (VIDEO)

Nekoliko Kragujevčana odlučilo je da peče prase na ražnju

Objavljeno:

Veliki broj ljudi jedva čeka da Praznik rada obeleži roštiljanjem u prirodi. Međutim, grupa Kragujevčana odlučila je da to uradi na potpuno drugačiji način. Njihova proslava privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama i o njihovom postupku se i danas priča.

Nekoliko Kragujevčana odlučilo je da peče prase na ražnju. I to nije ništa neobično. Nesvakidašnje je što su odlučili da to urade na trotoaru Ulice Stojana Protića u Kragujevcu. Na trotoar su stavili ćumur, stavili su ražanj sa prasetom na njemu i veselili se za 1. maj.

Snimak je nastao 2021. godine ali mnogi ga se i danas sećaju. Ovaj prizor ušao je u legendu, a Kragujevčani su pažnju privukli i time što su pevali na sav glas i veselili se i uz harmonikaša. Brojni korisnici društvenih mreža komentarisali su scenu koja se dugo pamti.

"Bog", "Domaćin", Živeće ovaj narod", "Ima se, može se... Samo će ljubomornima ovo smetati", samo su neki od komentara. Na snimku koji je sad dostupan na mrežama, vidi se samo jedna osoba, ali su mnogi zapamtili kako se pomenuta grupa veselila uz muziku i roštiljanje.

Bonus video:

00:11

Divlja svinja u Borči

(Espeso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.