AMERIČKI TIKTOKER OBJAVIO "VODIČ ZA PREŽIVLJAVANJE U SRBIJI":Srbi ne prestaju da KOMENTARIŠU, pazite ŠTA je URADIO!
Sajmon, Foto: TikTok/simooon.says

objasnio im ko smo

AMERIČKI TIKTOKER OBJAVIO "VODIČ ZA PREŽIVLJAVANJE U SRBIJI":Srbi ne prestaju da KOMENTARIŠU, pazite ŠTA je URADIO!

"Srbi su druželjubivi, dočekaće vas raširenih ruku, osim ako im kažete da su loši u sportu"

Objavljeno:

Popularni američki tiktoker Sajmon objavio je video koji je nazvao „Moj vodič za putovanje i preživljavanje u Srbiji“, a počeo je podvlačenjem razlike između Srbije i Sibira – uz vrisak Novaka Đokovića.

U videu pominje turbulentnu istoriju naše zemlje, dijasporu od pet miliona Srba širom sveta i Mihajla Pupina; srpska zastava zadala mu je glavobolju na času geografije, ali srpsku hranu opisuje kao „prosvetljujuću“. „Osim ako ste vegan“.

A onda se osvrnuo na čuvenu gostoljubivost Srba.

„Srbi su druželjubivi, dočekaće vas raširenih ruku, osim ako im kažete da su loši u sportu, onda ste napravili ogromnu grešku i to će vas dovesti u opasnost“, našalio se on, dodajući da u tom slučaju imate tri opcije.

„Jedna je da bežite, što je loša ideja jer opet, Srbi vole sport i biće brži od vas, stići će vas. Opcija dva je da se izvinite i kažete da je Novak Đoković najbolji sportista i dobacite im košarkašku loptu. Ako budete imali dovoljno sreće, tada će biti očarani njihovom ljubavlju prema sportu i zaboraviti na vas… Opcija tri je da im poklonite flašu rakije, kao znak vaše dobre volje, to će sigurno odraditi posao, ali ćete onda morati tu rakiju da sa njima i popijete, što je jednako osećaju kao da ste prebijeni“, objasnio je on detaljno u svom videu, koriteći tom prilikom slike Novaka Đokovića, Nikole Jokića i Gorana Bregovića.

U komentarima, Srbi nisu imali primedbe na zaključak da ne praštaju kada neko kaže da nisu dobri u sportu.

„Ja sam Srbin i volim ovaj video, tako stereotipan, ali istinit, baš si me nasmejao“, „Savršeno je, savršeno! Do poslednjeg dela, apsolutno si me oduševio kod šnicla dela“, „Imamo mnogo više od ovoga, ali dobar je video“, komentarišu, a neki mu skreću pažnju i na detalje koje je propustio.

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso / Nova S, Ana Kalaba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.