OVO SU NAJLEPŠE ČESTITKE ZA USKRS: Obradujte voljene i budite kreativni!
Uskrs, Foto: Profimedia

HRISTOS VOSKRESE

OVO SU NAJLEPŠE ČESTITKE ZA USKRS: Obradujte voljene i budite kreativni!

Pronađite neku koja vam odgovara

Objavljeno:

Ovo su neki predlozi kako da obradujete voljene osobe za Uskrs:

Trči zeko preko brda i dola, jer zna da tebe poljubiti mora… Ostavio zeka šargarepu i kupus da tebi pozeli SRETAN VASKRS!!!

Dok vaskršnje lomis jaje, neka mir tvojom dušom vlada, nek ti Hristos snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. HRISTOS VASKRSE!

Nek svetlost vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najbliži rod. HRISTOS VASKRSE!!!

Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte VASKRSLOG HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. HRISTOS VASKRSE!!!

Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreća vecni pratilac! HRISTOS VASKRESE !!!

NEK TI HRISTOVO VOSKRESENJE DONESE SREĆU, LJUBAV I BLAGOSTANJE, A USKRSNJE PRVO JAJE SVE ONO ŠTO TI NEDOSTAJE. H R I S T O S V O S K R E S E !!!

Sveto jaje uskršnjeg jutra, što ti danas kucu krasi, nek ti donese svaku sreću i od svake muke spasi. Dok vaskršnje jaje lomi, nek mir tvojom dušom vlada,, nek ti Hristos snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. HRISTOS VASKRSE

1 / 7 Foto: printscreen/youtube/ Kuhinja Sunčane Staze

Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. HRISTOS VASKRES!

Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! Sretan Vaskrs!

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Sretan Vaskrs!

Zaviri u košaricu. Tu ćeš naći pisanicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: *S*R*E*T*A*N* *V*A*S*K*R*S*

Doskakutao jedan zeko, pa mi nešto lijepo reko. Danas sreću i veselje djelim pa ti Sretan Vaskrs želim!

Srcemo celim srećan USKRS ti želim, neka te BOG blagoslovi da ti se ostvare svi snovi, uz veru da te sreća prati i da ti dobro boljim vrati. Hristos Voskrese !

Kad do tebe zeka skokne, želim da te u lice smokne! Da ti punu korpicu nade i sreće donese, a sve brige i tuge odnese. Srećan USKRS ! Hristos Vaskrse

Vaskrs je dan sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđu zdravi bolesnoga, da veseli teše žalosnoga, da sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži. Da se ljubav na ljubav uzvrati, da vernoga božja milost prati. Nek od zvona sva se zemlja trese, Hristos Vaskrese, neka vam svaku blagost od boga donese.

Srećan Uskrs domaćine, da imate goste fine da zdravica kruži, da se vino dobro služi, da u domu cveta sloga da je zdravlje dar od boga, da se vazda pesma ori, da se mudra reč zbori, nek je Uskrs srećan svima da slavite vekovima! HRISTOS VASKRESE

U zoru su i anđeli zapevali, sretno uskrs dočekali, tako srećan i Vama bio i sve ukućane blagoslovio. Hristos Voskrese!

Nije Vaskrs čestitka ni darovi skupi, već nešto što ne može da se kupi. To je molitva i blagost od boga, da svako još više voli prijatelja svoga. Hristos Vaskrese !!! SREĆAN PRAZNIK TEBI I TVOJOJ PORODICI!

Iskrene se želje roje… Bog neka blagoslovi i čuva tebe i sve tvoje, tvome domu sve dobro donese, SREĆAN USKRS – HRISTOS VASKRESE !

Radost tvom srcu, u duši veselje, osmeh na tvom licu to su moje želje, kraj sebe da imaš drage ljude i ovaj uskrs da ti sretan bude. HRISTOS VOSKRESE.

Bonus video:

02:56

OBIČAJI KOJI SE VEZUJU ZA USKRS! Sveštenik Petrić objasnio šta NIKAKO ove nedelje ne smemo da radimo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.