DARKO ISPEKAO ZANAT U ŠVEDSKOJ I SADA U SRBIJI PRAVI ČUDA: Ne treba ni dozvola, SVE JE BRZO GOTOVO! (VIDEO)
Montažna kuća, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/INFO LIGA IVANJICA

LEPA ZARADA

DARKO ISPEKAO ZANAT U ŠVEDSKOJ I SADA U SRBIJI PRAVI ČUDA: Ne treba ni dozvola, SVE JE BRZO GOTOVO! (VIDEO)

Sa prvim mobilnim kućicama, postavljenim u dvorištu, Darko je razvio i ideju o seoskom turizmu

Objavljeno:

Darko iz Ivanjice nekoliko godina pravio je montažne kuće u Švedskoj, a onda je biznis "preselio" u Srbiju.

Mobilne montažne kuće dosta su popularne u Švedskoj a zahvaljujući Darku Popoviću iz Ivanjice sve su traženije i kod nas. Za njih vam nije potrebna građevinska dozvola, niti temelj, relativno brzo se izrađuju amontaža traje od jednog do tri dana. Darko je ovaj posao ’’ukrao’’ u Švedskoj gde je radio par godina, a kako ga je korona vratila na kućni prag odlučio je da ovde nastavi biznis, koji se zbog svih pogodnosti moblnih montažnih kuća, lepo razvija.

Sa prvim mobilnim kućicama, postavljenim u dvorištu, Darko je razvio i ideju o seoskom turizmu. Na to ga je podstaklo autentično prirodno okruženje i tek napravljene kuće za odmor ’’Lola’’ koje su ubrzo kategorizovane sa četiri zvezdice.

1 / 4 Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/INFO LIGA IVANJICA

"Prvo sam napravio mobilnu montažnu kuću, posle sam pravio mobilne kuće na točkovima, pravio sam i pomoćne objekte, kao šupe, koje mogu da se postave bilo gde, u šumi, na njivi. Ove montažne kuće su stabilnije su od drugih kuća, e drže je temelj, niti zidovi, praktično krov drži zidove, tako da ne mora da stoji na fiksnom i stabilnom terenu, već može bilo gde da se postavi. Sve radim sam, sa sinom i suprugom. Koliko god da ponudim dnevnicu, nema ko da mi pomogne", rekao je on.

Uz kvalitetne i veoma lepo izrađene mobilne montažne kuće za širok spektar upotrebe, Darko pravi i autentične komade nameštaja koji odišu posebnom toplinom.

Bonus video:

01:29

KAKO SADA IZGLEDA RODNI DOM NAŠIH VELIKIH PEVAČA? Oni su ponos svojih sela, ali da li njihove kuće izgledaju isto tako

(Espreso / Infoliga Ivanjica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.