SREMSKA MITROVICA: Uskršnje igrarije povodom praznika - Gradski trg prepun najmlađih
Foto: Sremska Mitrovica živi

"Uskršnja čarolija”

SREMSKA MITROVICA: Uskršnje igrarije povodom praznika - Gradski trg prepun najmlađih

Na Gradskom trgu je dosta poligona, raznih igrica, onih starih igrica, školica, iks-oks, gde će deca moći da učestvuju u nekim starim, a opet novim igrica za njih koje nisu naučili

Objavljeno: 16:23h

U Sremskoj Mitrovici je u okviru obeležavanja praznika organizovana manifestacija “Uskršnja čarolija”. U okviru te manifestacije organizovan je poseban program za najmlađe koji su pozvani da se igraju, druže i pomalo takmiče, pa je zato ovaj događaj jedna prava uskršnja igrarija. Mališani su se takmičili u poligonima, školici, iks-oks i mnogim drugim društvenim igrama, đuskali su, zasladili se, a naravno svi su uživali u prelepom i sunčanom danu.

1 / 8 Foto: Sremska Mitrovica živi

“Ceo naš trg smo ušarenili kao što je i sam Uskrs. Kod kuće za praznike, ovu manifestaciju smo tako nazvali upravo zato što smo naš Trg ušarenili sa rukotvorinama na našoj pijaci gde ljudi mogu da kupe razne đakonije iz našeg grada. Zajedno sa Sportskim savezom grada spremili smo dosta poligona, raznih igrica, onih starih igrica, školica, iks-oks, gde će naša deca moći da učestvuju u nekim starim, a opet novim igrica za njih koje nisu naučili. U sklopu Uskršnje čarolije smo pripremili jedan foto kutak na terasi Turističkog info centra, koji će biti izložen do 17. aprila, pa pozivam sve da baš tu zabeleže jednu pravu prazničnu uspomenu”, rekao je Dušan Drča, direktor Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.