"NIŠTA ODVRATNIJE, TO RADE SAMO ALFA SELJAČINE": Srbi ocrnili TETOVIRANE MUŠKARCE, a tek šta su rekli O ŽENAMA...
Tetoviranje, Foto: Aleksandra Čolić

NIKAD SUROVIJE

"NIŠTA ODVRATNIJE, TO RADE SAMO ALFA SELJAČINE": Srbi ocrnili TETOVIRANE MUŠKARCE, a tek šta su rekli O ŽENAMA...

Tetovaže su se i dan-danas zadržale, ali u dosta modernijim oblicima

Objavljeno:

Tetoviranje i tetovaže svoje poreklo vode od davnina. Nije nimalo strano da su se robovi iz Afrike nekada "žigosali", ali i zatvorenici. Takođe, skoro svako ko je služio vojsku u "JNA" na sebi ima ovaj znak i godinu početka i mesto odsluženja roka.

Tetovaže su se i dan-danas zadržale, ali u dosta modernijim oblicima. Tehnika je napredovala, te možete da vidite i šarene i lepo osenčene tetovaže. I dok su jedni poštovaoci ovog načina ulepšavanja kože, drugi to smatraju kao skrnavljenje tela. Mišljenja su svakako podeljena, a evo šta Srbi misle o tetovažama. Jedna devojka je na svom Tviter profilu podelila svoju dnevnu misao:

"Ništa odvratnije od tetovaže na muškarcu. Ozbiljni muškarci tako ne skreću pažnju na sebe. To rade samo 'alfa' seljačine. Nema razloga da se cimate na ovo kao inače sto se popalite kao šimpanze", napisala je ona, nakon čega su se ostali korisnici raspisali i podelili svoja mišljenja na ovu temu.

Tetovaža
Tetovažafoto: Printscreen/Twitter

Dobra većina složila se sa njenim mišljenjem, a neki su dodali da ni na ženama tetovaže nisu prikladne, posebno one vidljive i velike.

"Meni je još ružnije kada žena tetovira grudi i butine, ne razumem to skrnavljenje ženskog tela…", glasio je jedan komentar. Takođe, bilo je i onih neutralnih koji su smatrali da je tetoviranje stvarsvačijeg izbora.

"Svako ima pravo na svoj izbor i ukus, mada momci sa kojima se ja družim mali ih je broj sa tetovažama, a ako ih i imaju uglavnom su ih uradili posle srednje", "Stvar ukusa. Neko voli tetovaže, neko ne. Mene odmah odbije, ne znam kakav da je muškarac", bili su samo neki od komentara.

Smatrali su da jedan trenutak inspiracije obeležava čoveka za ceo život, kao i da je tetoviranje danas izgubilo smisao.

01:00

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.