BEOGRAĐANKA JE BIZARAN PREDMET ČUVALA U SVOM TELU ČAK ČETIRI GODINE: Ginekolog nije mogao da veruje!
Pregled, Foto: Profimedia

AUU!

BEOGRAĐANKA JE BIZARAN PREDMET ČUVALA U SVOM TELU ČAK ČETIRI GODINE: Ginekolog nije mogao da veruje!

Opstrukcija očigledno nije ometala njene menstrualne cikluse

Objavljeno:

Pluta je uklonjena iz ženske vagine nakon neuspešne igre - skoro četiri godine kasnije. Srpkinja je stavila čep u svoju vaginu tokom se*sualne igre — a zatim je predmet ostavila da stoji tri i po godine.

Studija slučaja sa detaljima o čudnoj nesreći nedavno je objavljena u časopisu „Pedijatrijska i adolescentna ginekologija“.

Incident koji je vredan straha dogodio se nakon što je neimenovana 19-godišnjakinja ubacila čep iz bočice laka za kosu u „stanju poremećenog rasuđivanja tokom odnosa“, navodi se u izveštaju. Nakon što početni pokušaj da se čep izvadi nije bio uspešan, devojka je odlučila da ostavi strano telo na mestu.

Ona se toliko dugo uzdržavala od odlaska kod ginekologa „zbog osećaja stida i straha od osude okoline“, navodi se u studiji.

1 / 3 Foto: Profimedia

Beograđanka nije tražila medicinsku pomoć sve do skoro četiri godine kada je izgubila kontrolu nad bešikom. Opstrukcija očigledno nije ometala njene menstrualne cikluse, koji su se odvijali redovno i bili su normalnog intenziteta. Kada je stigla u ordinaciju, lekari su primetili da je vaginalno tkivo oko čepa jako natečeno.

Medicinsko osoblje je nastavilo da vadi čep iz tinejdžerke koristeći "standardne ginekološke instrumente" - ali je sam proces bio jako težak.

Nakon što su ubacili urinarni kateter, lekari su konačno utvrdili izvor njene inkontinencije: navodno je imala rupu između bešike i zida vagine - poznatu kao vezikovaginalna fistula u medicinskom jeziku - zbog čega je urin curio. Nije bilo jasno da li je cepanje izazvano samim čepom, ali je prema studiji pacijent „upućen odraslim urolozima na dalju dijagnozu i lečenje“, prenosi "New York post".

Bonus video:

02:11

BROJ NELEGALNIH ABORTUSA U SRBIJI IZUZETNO VELIKI! Ginekolog otkriva u kom procentu mladi koriste zaštitu

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.