OGLASILI SE IZ ZDRAVSTVENOG CENTRA VRANJE: Ovo je ISTINA o SNIMKU na kom doktor PSUJE pacijentkinju!
Čekaonica, Foto: Dado Đilas

snimak šokirao srbiju

OGLASILI SE IZ ZDRAVSTVENOG CENTRA VRANJE: Ovo je ISTINA o SNIMKU na kom doktor PSUJE pacijentkinju!

Oglasio se i Zdravstveni centar nakon incidenta

Objavljeno:

U Zdravstvenom centru Vranje, na Odeljenju urologije, zabeležen je incident, koji je šokirao ovdašnju javnost, a tim povodom oglasila se i ova ustanova.

Naime, doktor je nasrnuo i verbalno vređao pacijentkinju uz psovke, viku i dreku. Reč je o pacijentkinji staroj 70 godina, što je dodatno zgrozilo javnost.

Na snimku se jasno čuje kako doktor psuje i vređa ženu.

Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje je, kako su naveli, po saznanju o neželjenom događaju u Službi urologije postupilo u skladu sa Poslovnim kodeksom za zaposlene u Zdravstvenom centru Vranje i Pravilnikom o kućnom redu.

- Najpre želimo da istaknemo da ne opravdavamo u najmanju ruku, neprijatno i pežorativno ponašanje doktora, ali i da istaknemo ono što se ne pominje i ne vidi na snimku, a to je da je pacijentkinja pregledana i da u ovom slučaju ne postoje medicinski propusti. Reč je o lekaru sa dugogodišnjim radnim stažom i velikim iskustvom koji radi preko svojih mogućnosti iznad postojećih normativa uz manjak urologa u Pčinjskom okrugu i svakodnevno premašuje broj pregleda. Žalimo zbog neprijatnosti koju su pacijenti doživeli ovom prilikom - saopšteno je iz Zdravstvenog centra Vranje.

Snimak navodnog psovanja pacijenata u Vranju:

00:27

Doktor u Vranju brutalno psuje pacijente

(Espreso/Telegraf.rs/S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.