DRAGAN SAMOVAO U SELU, A ONDA JE UPOZNAO ALBANKU: Priča je počela pre 12 GODINA, a evo šta se SAD DEŠAVA s NJIMA
Foto: Printscreen/Youtube/TV KLIK ARILJE

LJUBAVNA PRIČA

DRAGAN SAMOVAO U SELU, A ONDA JE UPOZNAO ALBANKU: Priča je počela pre 12 GODINA, a evo šta se SAD DEŠAVA s NJIMA

Srećnu familiju iz Arilja tada je snimala i tamošnja televizija koja je zabeležila kako je dočekana dugo očekivana snajka, jedna od prvih albanskih mlada u tom kraju

Objavljeno:

ARILJE - Dragan iz jednog ariljskog sela nije krio svoju sreću pre 12 godina kada mu je u porodičnu kuću stigla mlada Dukate, izabranica iz Skadra, kojom se oženio.

Dragan je tada za ariljsku TV Klik ispričao da je ostao neoženjen, sam, i da tu samoću nije mogao više da podnese. Zato se odlučio, kako je tad govorio, pre više od decenije, da svoju sreću potraži na severu Albanije gde je mnogo naših neoženjenih momaka pronašlo svoje sudbine i stvorilo srećne porodice.

Srećnu familiju iz Arilja tada je snimala i tamošnja televizija koja je zabeležila kako je dočekana dugo očekivana snajka, jedna od prvih albanskih mlada u tom kraju.

Mlada
foto: Printscreen/Youtube/TV KLIK ARILJE

Mladoženja Dragan prethodno je kazao i da su mu umrli roditelji, kao i brat blizanac i tad je osetio da dalje ne može više sam...

Nevesta Dukate je iz Albanije u Srbiju došla legalno, preko agencije, sa svim urednim dozvolama i papirima iz svoje zemlje, a iste takve morao je da obezbedi i mladoženja jer, kako kažu provodažije, žensko dete dolazi u tuđu kuću i stranu zemlju i nije to baš tako jednostavno.

- Zato što mi se svidela, lepa, mlada, dobra - govorio je pre 12 godina mladoženja Dragan zašto je baš nju odabrao, presrećan što se ženi u 50. godini, kao penzioner.

Što se tiče njegove rodbine, oni tek nisu krili sreću i zadovoljstvo snajkom zahvaljujući kojoj porodično ognjište neće biti ugašeno.

Mlada
foto: Printscreen/Youtube/TV KLIK ARILJE

Tada su mladoženja i njegova rodbina dočekali mladu i njene na svečanom ručku u jednom etno-restoranu gde je uz muziku obavljeno i prstenovanje, kako kažu u tom kraju, posle čega je pao i dogovor za venčanje i svadbu.

Pre veridbe, Dragan i Dukate videli su se svega tri puta.

Tako je bilo pre više od decenije, a u potrazi za Draganom na Fejsbuku i informacijama kako sada živi, na toj mreži slučajno je isplivala slika koja svedoči da je Draganova i Dukatina ljubav postojana....

.... a njihova sreća neizmerna i najzad krunisana ćerkicom koja je zimus krštena u srpskoj svetinji.

(Espreso/Kurir/Youtube TV Klik Arilje/Facebook)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.