ŽIVOTNA BORBA MANDIĆA: Bio je uspešan sportista, a ostavio je sve da bi pomogao ocu koji je uhapšen u Crnoj Gori!
Foto: Promo

ne propustite

ŽIVOTNA BORBA MANDIĆA: Bio je uspešan sportista, a ostavio je sve da bi pomogao ocu koji je uhapšen u Crnoj Gori!

Sportsku karijeru je prekinuo da bi pomogao ocu koji je 2005. godine uhapšen u Crnoj Gori i isporučen Bosni i Hercegovini gde je proveo 5 godina iza rešetaka

Objavljeno:

Večeras u emisiji "Crna hronika" u 19.15 časova na Kurir televiziji gost je Vladimir Mandić, član glavnog odbora SNS-a. Rođen je u jugoslovenskom Sarajevu u kom je proveo detinjstvo koje je naglo prekinuo rat, tada se seli u Beograd gde započinje uspešnu sportsku karijeru. Igrao je u različitim srpskim i evropskim klubovima i postao najtrofejniji rukometaš kog je Srbija imala.

Bio je prvi sportista koji se 2009. godine učlanio u Srpsku Naprednu Stranku, iako nikada nije želeo da bude političar pratio je svoje ideale i želju da nacionalna politika bude zaštitinička prema svojim građanima, kao i da se obustavi prodaja i izdaja Srba koji su ratne godine proveli tamo gde je bilo najgore u Bosni, Hrvatskoj i na Kosmetu.

01:09

ŽIVOTNA BORBA MANDIĆA: Bio je mlad i uspešan sportista, a onda je ostavio sve da bi pomogao ocu koji je uhapšen u Crnoj Gori!

Sportsku karijeru je prekinuo da bi pomogao ocu koji je 2005. godine uhapšen u Crnoj Gori i isporučen Bosni i Hercegovini gde je proveo 5 godina iza rešetaka.

Nakon borbe za očevu slobodu počela je njegova borba protiv političkog režima Crne Gore koji ga je označio kao nepoželjnu osobu sa tkz. Rusko-srpskog spiska nakon čega mu je zbranjen ulazak u drugu otadžbinu u kojoj ima imovinu i plaća porez.

Danas ne odustaje od svoje pravne borbe protiv rezima Mila Đukanovica, a sve detalje ispričaće voditeljki i urednici emisije "Crna hronika" Jeleni Pejović večeras u 19.15 časova na Kurir televiziji!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.