SLAVIŠA JE DOŠAO U "SLAGALICU" I SVI SU SAZNALI KO MU JE SESTRA: U studiju je NASTAO MUK! (VIDEO)
Slaviša Milovanović, Foto: Printscreen RTS

POPULARNA SESTRA

SLAVIŠA JE DOŠAO U "SLAGALICU" I SVI SU SAZNALI KO MU JE SESTRA: U studiju je NASTAO MUK! (VIDEO)

Teško je biti brat devojke koja je pameću osvojila Srbiju

Objavljeno: 11:07h

Slagalica je već više od dve decenije najpopularniji kviz u Srbiji, i to s razlogom. Pred malim ekranima okuplja cele porodice koje u tih 20 minuta proveravaju svoje znanje.

Često na ekranima vidimo i poznata lica, a jedno od njih je bilo Slavišino.

Dobro, možda bi nam bilo poznato lice njegove sestre.

Teško je biti brat devojke koja je svojom pameću osvojila čitavu Srbiju. Posebno je teško kad probaš da se takmičiš i pokažeš u istom kvizu - a baš to je pre nekoliko godina uradio Slaviša Milovanović, brat sada već čuvene "Sabaton Sanje", pobednice jednog ciklusa popularne "Slagalice".

Sve oči su bile uprte u njega kad je voditeljka objavila da je on brat svima omiljene Sanje, a onda je nastao muk. Slaviša je rekao da se već takmičio u "Slagalici" pet godina pre toga, ali da tada baš i nije bio uspešan.

U međuvremenu se mnogo toga promenilo, pa je između ostalog i njegova sestra baš pokidala u kvizu, proslavila se pameću i oduševila švedski metal bend "Sabaton" jednim odgovorom. Sanja je postala miljenica jednog dela publike, dok je drugi deo navijao za Milicu Marković - i baš njih dve su se našle u finalu, ali je tada "Sabaton Sanja" izašla kao pobednik.

Ukratko, devojka je pokidala. I onda je Slaviša rešio da krene njenim stopama i da pokuša možda da stigne sestru. Pre početka takmičenja je pred celom Srbijom otkrio da mu je Sanja dala nekoliko saveta kad je ovaj kviz u pitanju, ali je rešio da ih ipak zadrži za sebe i da ne otkrije o čemu se tačno radi.

Nažalost, saveti baš i nisu upalili pa je Slaviša izgubio na kraju, ali je ispao podjednako simpatičan kao i njegova sestra Sanja.

Bonus video:

29:59

KVIZ-S05-EP14

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.