SREMSKA MITROVICA: Crvena zvezda nadigrala Radnički - 90 minuta odličnog fudbala
Sremska Mitrovica, Foto: Sremska Mitrovica živi

promo

SREMSKA MITROVICA: Crvena zvezda nadigrala Radnički - 90 minuta odličnog fudbala

Ljubitelji fudbala iz Sremske Mitrovice, kao i navijači crveno-belih imali su priliku da gledaju odličan fudbalski meč na kojem je postignuto čak četiri gola

Objavljeno: 19:25h

U Sremskoj Mitrovici na terenu Fudbalskog kluba “Radnički” odigrana je utakmica osmine finala između ovog tima i FK “Crvena zvezda”. Iako su domaći vodili većinu prvog poluvremena 1:0, “Zvezda” je do kraja poluvremena izjednačila, a nakon toga i okrenula rezultat u svoju korist, te je meč završen rezulatom 3:1 za “Crvenu zvezdu”. Ljubitelji fudbala iz Sremske Mitrovice, kao i navijači crveno-belih imali su priliku da gledaju odličan fudbalski meč na kojem je postignuto čak četiri gola.

“Pre svega bih čestitao ekipi “Radničkog” i mom kolegi na jednoj dobroj pripremljenoj, taktički čvrstoj utakmici, takmičarskoj utakmici. Mislim da smo ušli u utakmicu malo sa visine, a ja to ne volim. To vam se uvek vrati i to je bio jedan scenario do 25-og, 30-og minuta gde smo jalovi, gde nismo na maksimumu, da ne kažem da nismo ni blizu maksimuma, a ekipa “Radničkog” je jako organizovana, čvrsta, dobro stoji u bloku i naravno, može uvek da se desi greška. Greška kao greška, nije bitno, bitan je taj odnos. Nakon tog gola smo opet ubacili u jednu brzinu više i imali smo i bolje pozicije i bliži smo bili njihovom šesnaestercu i bolje reakcije nakon oduzete lopte. Drugi gol je nama dao neku mirnoću i treći je rešio utakmicu. Najbitnije da smo prošli, jer sam milion puta igrao i vodio ovakve utakmice gde ne prođete i posle vam bude žao, tako da to Mogu da čestitam igračima, puno stvari koje moramo bolje”, rekao je nakon utakmice Miloš Milojević, trener “Crvene zvezde”.

1 / 5 Foto: Sremska Mitrovica živi

Kvalitet igre ne spori ni trener sremskomitrovačkog “Radničkog” koji je zadovoljan igrom i navodi da su sledeće dve utakmice za njegov tim primarnije: “Sve čestitke “Crvenoj zvezdi” na prolazu, jedna utakmica kakvu sam ja i očekivao. Nemoguće da “Crvena zveda” ima veći motiv od “Radničkog”, a mi smo računali na tu kartu i dosta smo se dobro i nosili. To je sve funkcionisalo vrlo dobro, imali smo i jedan dobar i lep rezultat. Mi smo prvo poluvreme odigrali sasvim korektno. Primarna nam je sledeća utakmica i ona posle nje, a ova nam je poslužila samo da momci odigraju jednu dobru igru, da budu zadovoljni, kao i publika koja je videla četiri gola. Ne igra se svaki dan protiv “Crvene zvezde” i “Partizana”. Nismo imali više šanse niti snage protiv “Crvene zvezde”. Oni su ubacili u treću brzinu i dali su golova koliko je bilo potrebno. Sve čestitke još jednom “Crvenoj zvezdi” i sve čestitke mojim igračima na zalaganju i tako se igra za “Radnički” i tako će se igrati”, zaključio je Darko Tešović, trener “Radničkog” iz Sremske Mitrovice.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.