ŠTA AKO ON NEĆE BRAK? Srpkinja postavila KLJUČNO PITANJE, devojke odgovorile bez USTRUČAVANJA, nisu ŠTEDELE REČI
Parovi, Foto: EPA/GYORGY VARGA, Ilustracija

iskreno i bez uvijanja

ŠTA AKO ON NEĆE BRAK? Srpkinja postavila KLJUČNO PITANJE, devojke odgovorile bez USTRUČAVANJA, nisu ŠTEDELE REČI

Usijao se tviter

Objavljeno:

U nastavku saznajte šta žene misle kad od muškarca čuju staru, dobro poznatu "Nikad se neću oženiti".

Ne ulazimo u svaki ljubavni odnos sa ciljem da se udamo ili oženimo, ali činjenica je da u jednom trenutku života želimo da se "skrasimo". Nije tajna da su se mnoge žene susrele sa muškarcima kojima brak i deca nisu ni u "malom mozgu", pitajući se zašto je to tako i na koji način treba da shvate takve stavove. Tada se postavlja jedno pitanje: ostati ili napustiti takav odnos?

Šta biste vi uradili? Ovo pitanje postavila je na Tviteru Srna, srpska advokatica. "Devojke, da li biste bile u vezi (ili nastavljale istu) ako vam lik kaže da ne želi da se ženi nikada?!", napisala je, a onda su se nizali komentari. U nastavku saznajte kakav je stav žena, evo šta su odgovarale:

"Pošto sam već bila u braku, sada da mi to kaže, da, nastavila bih vezu jer ni ja nisam nešto luda da se udajem ponovo. Ali sam upoznala nekog i bila u vezi sa nekim ko zaista neće nikad stupiti u brak jer je samoživ i ne podnosi nikog ko mu ugrožava slobodu. Taj vajb se oseti".

"Kvalitetna veza je vid slobode jer normalni ljudi u glavu su iskonski iskodirani da žive u nekoj zajednici. Rekavši to, podrazumeva se da su preležali dečiju bolest zvanu 'ne mogu da živim bez tebe'".

"Prosto ne".

"Ako je brak u smislu papira jedino što ne želi, okej. Bitna mi je spremnost na zajednički život i budućnost, što realno može i bez braka. Ukoliko nemamo iste planove, nemam ja tu šta raditi dalje".

"Zavisi šta ti želiš, ako nemaš u planu udaju i brak i lepo ti je sa njim, dobar je prema tebi, voli te i poštuje – zašto da ne, pa koliko traje – traje. A ako su tebi nekad u budućnosti cilj brak i deca onda paljba odmah, nema šta da se premišljaš, on svoje mišljenje promeniti neće".

"Da, jer to svaki kaže, a ti si tu da ga razuveriš".

"Ne. Materijal sa greškom".

"On samo ne želi da oženi ženu sa kojom je trenutno. U svakom slučaju, ako ti želiš da se udaš - traži onog koji želi isto".

"Svako normalan u jednom trenutku poželi i brak i decu, ali ne sa tom osobom".

"Da. U tom trenutku je samo povređen, pa zato to kaže".

"Ne jer nemam vremena za bacanje".

"Takvi to obično urade sa nekom drugom. Čim on postavlja granice i pravila, nije on za ljubav i život sa tobom, ali sa nekom drugom biće mala maca".

"Baš ja tu situaciju proživljavam trenutno. Znači rekao sam curi da ne želim da se ženim, niti da budem u braku. Rekao sam joj da možemo zajedno da živeimo i sve kao da smo u braku. Na to ona pita, kao šta ako budem imao dete, kao hoću li ga voleti. Pa naravno da hoću. Evo već par dana je ljuta zbog mog odgovora".

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.