MARINA I JOŠ TRI ŽENE SPASILE DEVOJČICU IZ LEDENE ĐETINJE: Heroina opisala detalje DRAME!
Marina Starčević, Foto: RTV Pink printscreen

SVAKA ČAST!

MARINA I JOŠ TRI ŽENE SPASILE DEVOJČICU IZ LEDENE ĐETINJE: Heroina opisala detalje DRAME!

Marina je inače lični pratilac u OŠ "Nada Matić"

Objavljeno:

Hrabre Užičanke, njih četiri, juče su iz hladne reke spasile devojčicu koja je upala u vodu i koju je reka nosila nizvodno. Marina Starčević, jedna od njih, iznela je detalje ove drame na Đetinji.

Starčević je rekla da je ova situacija dovela do velike medijske pažnje, ali skromno navodi da bi to svako na njihovom mestu učinio.

- Da je bilo ko drugi bio na našem mestu verujem da bi isto tako postupio - ističe ova hraba Užičanka.

Reka Đetinja / Ilustracija
Reka Đetinja / Ilustracijafoto: RINA

Marina je inače lični pratilac u OŠ "Nada Matić" za decu sa posebnim potrebama, druga žena koja je bila akter ovog događaja je direktorka OŠ "Stari grad", treća je nastavnica srpskog jezika i književnosti, a četvrta agent prodaje za jednu kozmetičku kuću.

- Mi smo bila na kafi u restoranu koji se nalazi pored reke. Čule smo dečaka koji zapomaže i traži pomoć, vikao je da se dete davi i da ne zna da pliva. Drugarica koja je prva uočila tu situaciju, odmah je skočila, a i mi za njom - priča Starčević.

Kako kaže, pošto je prilaz strm, drugarica je pružala ruku detetu, koje je inače prvi razred osnovne škole. Dodaje da se držala svom snagom, dok je reka nosila.

- Ona se u jednom trenutku pustila, zamalo nije pala, ja sam pritrčala sa donje stranje, nisam znala kako da stanem, plašila sam se da ćemo se zajedno prevrnuti. Međutim, uspela sam da siđem dole da je dohvatim. Dala mi je ruku, a mene su nazad vukle ostale devojke. Uspele smo na taj način da izvučemo dete - rekla je ona.

Kako kaže, deca su se igrala pored reke, a posle kako dodaje, kada smo je izvadili iz reke svi smo zanemeli.

- Tek kasnije u toku dana, kada smo došli sebi, shvatili smo šta se zapravo desilo i šta je zapravo moglo da se desi i da je mogla da se udavi - rekla je Starčević.

Ukoliko vas interesuju priče o heroinama, pogledajte razgovor sa Anom:

03:21

NE SLUŠAJ TUĐA ISKUSTVA, TI MOŽEŠ BITI HEROINA SVOJE PRIČE! Hrabra Ana Dornik pomaže ženama u borbi protiv karcinoma dojke

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.