PEDOFILSKI SKANDAL U SRPSKOJ ŠKOLI: Profesor pokazivao učenicama "kako da dožive orgazam"!
Foto: Pexels

ovaj mora u zatvor!

PEDOFILSKI SKANDAL U SRPSKOJ ŠKOLI: Profesor pokazivao učenicama "kako da dožive orgazam"!

- Dok sam izlazila iz učionice, pitao me je "da li je bio dovoljno tvrd i veliki" - priča učenica
Objavljeno:

Veliki skandal trese Čačak, pošto su otkriveni detalji seksualnog uznemiravanja učenica i učenika na nastavi od strane profesora srednje medicinske škole, piše Alo!

- Pitao me je da li osećam dodir. Rekla sam da ne razumem kakav dodir to treba da osetim, a on mi je odgovorio da je to „dodir njegovih usana”. Nakon toga sam primetila da profesor ispred mene simulira seksualni odnos... Dok sam izlazila iz učionice, pitao me je: „Da li je bio dovoljno tvrd i veliki?” - priča učenica medicinske škole, opisujući seksualno uznemiravanje koje je doživela od nastavnika G. V.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovog profesora prijavilo je još pet učenica te škole, ali i četvoro đaka Prehrambeno-ugostiteljske škole, u kojoj takođe predaje. Direktori kažu da su bili upoznati sa navodima devojaka, ali nisu kaznili navodnog bludnika. Slučaj je preuzela kancelarija zaštitnika građana.

U izveštaju ombudsmana navodi se da su dve učenice razrednom starešini prijavile da su doživele „seksualno zlostavljanje, uznemiravanje i zloupotrebu od nastavnika”, a da se su optužbama pridružile njihove četiri školske drugarice, i zahtevale da im nastavu iz sociologije drži drugi profesor.

- Na poslednjem času kod profesora doživela sam veoma neprijatnu situaciju... Rekao je drugaricama da me sačekaju napolju i da mora sa mnom da razgovara... Profesor je počeo da pravi čudne pokrete na stolici govoreći mi: "Osećaš li?" Profesor mi je rekao: "Raširi noge, malo se ti pokreni", na šta sam odovorila: "Molim?", i krenula sam da ustajem... Kad sam krenula da izađem iz učionice, profesor je dobacio: "Ne treba tebi psihoterapeut, dovoljno si ti jaka, potreban ti je orgazam, želeo sam da doživiš orgazam! Da li si ga osetila?"“

Jedna od učenica je rekla da ju je nastavnik nepristojno gledao u oči i klatio se na stolici gore-dole. Pitao ju je: "Je l’ ti lepo, jesi li topla, osećaš li da se otvaraš?", piše u izveštaju ombudsmana.

U medicinskoj školi je pokrenut postupak protiv nastavnika i on je privremeno udaljen sa posla, a policija je slučaj prosledila Osnovnom tužilaštvu, koje je utvrdilo da "nema elemenata krivičnog dela", pa je profesor vraćen na posao. U Prehrambeno-ugositeljskoj školi disciplinski postupak nije ni pokrenut. Direktor škole je navodno rekao da je "od nastavnika D. V. dobio obećanje da više u učionici neće obavljati seanse lečenja bioenergijom".

Ovaj nastavnik za nekoliko meseci odlazi u penziju.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.