NA NJEN PODVIG NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN: Tanja je usvojila DEVOJČICU LEPTIRA, a OVO je dobila od GRADA! (FOTO)
Tatjana Obradović, Foto: RINA

ŽENA HEROJ

NA NJEN PODVIG NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN: Tanja je usvojila DEVOJČICU LEPTIRA, a OVO je dobila od GRADA! (FOTO)

Gradonačelnik Čačka je istakao da je Tatjani odmah ponuđen stan na LJubić Keju koji je grad imao na raspolaganju, ali je ona u tom trenutku već ušla u proces dobijanja dozvole za gradnju kuće za njihovu brojnu porodicu

Objavljeno:

Danas kad se u čitavom svetu proslavlja Međunarodni dan žena i govori o njihovoj hrabrosti, požrtvovanosti i srcu velikom kao kuća, nikako ne smemo u tom kontekstu prave savremene heroine da ne pomenemo i Tatjanu Obradović iz Čačka koja je iako podstanar zbrinula obolelu i ostavljenu devojčicu leptira. Ovaj podvig zaista je jedinstven i iako nikad ni od koga ništa nije tražila, Grad Čačak odužio se ovoj velikoj ženi. Nakon mnogo godina provedenih pod tudjim krovom sada će dobiti svoju kuću.

Ona je svetao primer ljudskosti i nema sumnje da je to zasluženo i najmanje što mi kao zajednica možemo učiniti. Gradnja kuće koštaće oko devet miliona dinara a sve troškove preuzeo je na sebe Grad Čačak”, kazao je za RINU gradonačelnik Milun Todorović.

Projekat kuće
Projekat kućefoto: RINA

On je istakao da je Tatjani odmah ponuđen stan na LJubić Keju koji je grad imao na raspolaganju, ali je ona u tom trenutku već ušla u proces dobijanja dozvole za gradnju kuće za njihovu brojnu porodicu.

Tatjana Obradović je heroina našeg grada i svi smo na nju ponosni, njen plemeniti gest nas je inspirisao da maloj Nađi omogućimo što bezbrižnije odrastanje, a Tanji koja ima svoj posao, da pomognemo u tom poslu kao i čitavoj njenoj porodici”, kazao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.