JOŠ DANAS UŽIVAJTE U PROLEĆNIM TEMPERATURAMA: RHMZ za sutra najavio PLJUSKOVE, a evo gde će biti NAJKRITIČNIJE
Pljusak, Foto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

spremite se

JOŠ DANAS UŽIVAJTE U PROLEĆNIM TEMPERATURAMA: RHMZ za sutra najavio PLJUSKOVE, a evo gde će biti NAJKRITIČNIJE

Sutra promenljivo oblačno, mestimično kiša i pljuskovi

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, mestimično sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, i s većom količinom padavina u Vojvodini, centralnoj i istočnoj Srbiji, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugozapadni, posle podne na severu i istoku umeren i jak zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura će se kretati od tri stepena do 12, a najviša od 16 do 21 stepen.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima, a od sredine dana sa povremenom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugozapadni, posle podne zapadni i severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od 10 stepeni do 12, a najviša oko 20 stepeni.

Oblačno vreme u Beogradu
Oblačno vreme u Beogradufoto: Espreso

U Srbiji će u petak i subotu biti nestabilnije sa češćom pojavom padavina - kiše i pljuskova sa grmljavinom, a u subotu usled pada temperature na planinama sa snegom. U nedelju se očekuje prestanak padavina uz postepeno razvedravanje. Početkom naredne sedmice će biti malo do umereno oblačno, suvo i toplo, a od srede oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

Kiša
Kiša foto: Nenad Kostić

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 9. mart 2023

Očekuje se relativno nepovolјna biometeorološka situacija. Oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim, kardiovaskularnim i respiratornim tegobama. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu malaksalosti, nervoze i loše koncentracije.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.