SREMSKA MITROVICA: Kancelarija za mlade organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature
Foto: tGrad Sremska Mitrovica

EVO KAKO DA SE PRIJAVITE

SREMSKA MITROVICA: Kancelarija za mlade organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature

Prijave počinju od ponedeljka, 27. februara i trajaće do petka 3. marta 2023. godine

Objavljeno:

Bliži se vreme da mali maturanti odluče kojim putem će nastaviti svoje školovanje, a prvi korak ka tome jeste da uspešno polože malu maturu. Zato je Grad Sremska Mitrovica podržao lokalnu Kancelariju za mlade u nameri da organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature iz predmeta srpski jezik i matematika, za sve učenike sa teritorije Grada.

Po rečima Biljane Matić, koordinatorke Kancelarije za mlade, cilj ovog programa je da se osnovci što bolje pripreme za polaganje prijemnog ispita za upis u srednju školu i da se roditeljima olakša bitna stavka u budžetu.

Sremska Mitrovica
foto: tGrad Sremska Mitrovica

Prijave počinju od ponedeljka, 27. februara i trajaće do petka 3. marta 2023. godine. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem ovog linka koji se nalazi na društvenim mrežama Kancelarije za mlade (KZM Sremska Mitrovica) ili da dođu lično u prostorije Kancelarije za mlade, na adresi Svetog Dimitrija 10, u periodu od 9 do 15 časova.

Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine grada, pohvalio je inicijativu Kancelarije za mlade, ističući da će Grad uvek stati iza ovakvih inicijativa. Pavlović je dodao da pripremne časove za malu maturu pohađa više od 50 procenata malih maturanata, a ovim programom roditeljima će biti olakšano, dok će učenicima biti date jednake šanse da se što bolje pripreme za malu maturu.

(Espreso / Grad Sremska Mitrovica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.