SRBI ODLEPILI ZA NAJIZAZOVNIJOM ŽANDARKOM: Crnka ZAPALILA mreže, muškarci joj SAMI PADAJU POD PENDREK! (FOTO)
Biba, Foto: Printscreen/Instagram/my_name_is_biba

ATRAKTIVNA CRNKA ZAPALILA MREŽE

SRBI ODLEPILI ZA NAJIZAZOVNIJOM ŽANDARKOM: Crnka ZAPALILA mreže, muškarci joj SAMI PADAJU POD PENDREK! (FOTO)

Biba je najprivlačnija žandarka na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži ima preko 70.000 pratilaca

Objavljeno:

Već smo pisali o Lidiji Takač koja je važila za jednu od najlepših srspkih polijacki, a sada jedna druga dama preti da joj preotme titulu.

U pitanju je Stanica Puzović poznatija kao Biba, atraktivna crnka koja je pripadnica Žandarmerije, a ujedno je i prava zvezda društvenih mreža.

Malo koji muškarac bi se bunio da ga ona uhapsi – takvi komentari se najčešće jave uz pomen Bibe Puzović, srpske policajke.

Sa svojih preko 70.000 pratilaca na Instagramu ona deli intrigantne fotografije. Biba voli da pozira u kupaćem, u mrežastim haljinicama, da se uvuče u kožu i čipku.

Tu su i njene fotke u uniformi i sa oružjem, snimci na kojima, recimo, obučava kolege iz drugih zemalja. Stanica je rođena u Prijepolju. U Žandarmeriji je kao portparolka radila dve godine. Bila je i u mirovnim misijama u inostranstvu, piše Zadovoljna.rs.

Po zanimanju je diplomirana oficirka policije, majorka, instruktorka za taktiku i vatrenu obuku. Imala je prosek preko 9 i bila studentkinja klase.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ my_name_is_biba

Ipak, njene provokativne objave ne sviđaju se svima, pa se neki pitaju da li je ona influenserka ili visokopozicionirana službenica MUP-a i da li je njeno predstavljanje na društvenim mrežama primereno.

Za to vreme Biba naporno trenira, a na kritike kaže – svako ko smatra da je bolji od nje neka je pozove da se testiraju i uporede.

Podsetimo, nedavno smo pisali i o srpskoj policajki koja je zapalila mreže.

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.