HEROJSKI ČIN POLICAJACA IZ KRALJEVA: Ukazali pomoć POVREĐENOM dečaku (12)
Policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

svaka čast!

HEROJSKI ČIN POLICAJACA IZ KRALJEVA: Ukazali pomoć POVREĐENOM dečaku (12)

Prema rečima Nikole Vujovića, oboje su bez oklevanja reagovali i pomoću službenih palica i zavoja imobilisali povređenu nogu

Objavljeno:

Dvojica policajaca iz Kraljeva ukazala su pomoć povređenom dečaku (12) na skijalištu i službenim automobilom ga prevezli do kraljevačke bolnice.

Slučaj se dogodio prošle srede, 15. februara, na planini Goč koja je od Kraljeva udaljena tridesetak kilometara, a javnost je za njega saznala posle objave na jednoj od društvenih mreža, piše Kurir.

- Svaka čast za kraljevačku policiju. Za svaku pohvalu, jer su u sredu brzo i efikasno delovali na Goču kada se dečak povredio na skijanju. Ukazali su mu pomoć i službenim vozilom prebacili do bolnice, pisalo je u toj objavi.

Planina Goč
Planina Gočfoto: Printscreen/youtube/ Arhiva Snimaka

Kako je izjavila Marija Vesković, saobraćajni policajac Policijske uprave u Kraljevu, ona je tog dana sa kolegom Nikolom Vujovićem regulisala saobraćaj na ovoj planini.

- U jednom trenutku prišla nam je žena i zamolila nas za pomoć njenom sinu koji se povredio na skijanju. Kolega je odmah pošao za njom, a zatim me pozvao da dođem službenim vozilom. Na licu mesta zatekla sam povređenog dečaka sa lokvom krvi ispod noge, kazala je Marija Vesković.

Prema rečima njenog kolege Nikole Vujovića, oboje su bez oklevanja reagovali i pomoću službenih palica i zavoja imobilisali povređenu nogu.

- Potom smo dečaka i njegovu majku službenim vozilom odvezli u kraljevačku bolnicu. Dečaku su konstatovane teške telesne povrede u vidu otvorenog preloma noge, kazao je Vujović.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.