MNOGE PRIČE O OVOM MESTU SU ISPRIČANE, ALI OVO MALO KO ZNA! Ne propustite novu avanturu sa Vukašinom danas u 13.30
Foto: Promo

promo

MNOGE PRIČE O OVOM MESTU SU ISPRIČANE, ALI OVO MALO KO ZNA! Ne propustite novu avanturu sa Vukašinom danas u 13.30

Upoznajte kulturno bogatstvo Sremskih Krlovaca sa Vukašinom i otkrijte svaki delić ovog malog grada ušuškanog na obroncima Fruške gore

Objavljeno:

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Kojekude po Srbiji" sa Vukašinom Grozdanićem danas u 13.30 časova na Kurir televiziji.

Zabavna emisija "Kojekude po Srbiji" odnela je sve simpatije pravih ljubitelja putopisa, tradicije i dobrog humora. Vukašin će i ove subote otkriti novi, zanemareni delić Srbije, svojim jedinstvenim humorom će zabaviti sve gledaoce Kurir televizije, ali će i zasigurno mnogima probuditi želju da započnu i sami da istražuju. U današnjoj epizodi Vukašin odlazi u Sremske Karlovce, mesto već svima dobro poznato. Mnoge priče o ovom mestu su već odavno ispričane, međutim, mnoge tek treba da budu otkrivene.

Ušuškani grad je poznat po božanskom nektaru, koji je Vukašin na simpatičan način pokušao da zaobiđe. Otkriveno je i da Karlovčani imaju lokalnu šalu da su Beograd i Novi Sad predgrađa njihovog mesta, bilo je priče o umetnosti, muralima, filmovima koji su u ovom mestu snimljeni, Kapeli mira i sve popularnijem ostrvu Ko Čang.

Upoznajte kulturno bogatstvo Sremskih Krlovaca sa Vukašinom i otkrijte svaki delić ovog malog grada ušuškanog na obroncima Fruške gore.

Gledajte smehopis jednog avanturiste svake subote u 13.30 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.