POGLEDAJTE SNIMAK DRAMATIČNE BORBE SA VEPROM KOD PRIJEPOLJA: Upao u dvorište pa jurio ka ljudima i psima! (VIDEO)
Vepar, Foto: RINA

UŽAS!

POGLEDAJTE SNIMAK DRAMATIČNE BORBE SA VEPROM KOD PRIJEPOLJA: Upao u dvorište pa jurio ka ljudima i psima! (VIDEO)

Podsetimo, divlji vepar upao je u nekoliko domaćinstava i pričinio materijalnu štetu

Objavljeno:

Nakon što se prava drama odigrala juče u prijepoljskom selu Ratajska kada je divlja zver ušla u selo, pojavio se i snimak koji ledi krv.

Na njemu se vidi kako je tekla borba sa grdosijom koja je prvo pojurila ka ljudima, a onda kidisala i na pse.

Podsetimo, divlji vepar upao je u nekoliko domaćinstava i pričinio materijalnu štetu. Koliko se životinja oslobodila pokazuje i činjenica da nije ustuknula ni pred ljudima.

– Šetao je nekoliko sati po našem kraju, od kuće do kuće, čak je išao i magistralom. Nikom me nije svejedno kada vidi toliku grdosiju, i šta može da vam uradi.

Da drama bude veća, tu zver su napali psi lutalice koje su ga saterale u jedno dvorište kod mog komšije. On je jedva spasio živu glavu. Vepar je potom iz sopstvenog straha razvalio kapiju i počeo da beži u nepoznatom pravcu – kaže za RINU, Njegoš Stojadinović i prijepoljskog sela Ratajska.

Međutim, ta agonija koja je trajala nekoliko sati samo pukom srećom nije završila sa velikim posledicama. Nakon što je razvalio kapiju kod komšije uaputio se u šumu i od tada mu se gubi svaki trag.

– Nije nam poznato šta je ovu zver nateralo da iz svog prirodnog staništa dođe u naseljeno mesto i luta između kuća. Lov na divlje svinje je zabranjen, pa lovci nisu delovali, ali na svu sreću sačuvani su svi životi i nije bilo većih problema.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.