"OVAKVU MEĆAVU NISAM VIDELA ZADNJIH 20 GODINA": Porodica iz Beograda ZATEČENA prizorom na srpskoj planini (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Info LIGA Ivanjica

HAOS

"OVAKVU MEĆAVU NISAM VIDELA ZADNJIH 20 GODINA": Porodica iz Beograda ZATEČENA prizorom na srpskoj planini (VIDEO)

Iako vremenska prognoza za naredne dane ne najavljuje nove padavine, čekaju nas ledeni dani, jer će temperature u Ivanjici biti i do minus 20

Objavljeno:

Sneg praćen jakom mećavom koji već tri dana pada u višim predelima ivanjičke opštine naneo je ogromne probleme putarima, ali i meštanima Belih voda. Kako osmočlana porodica Vulović ne bi dočekala i drugu noć u mraku, ekipa Elekrtodistibucije, u veoma teškim uslovima, noćas je ipak otklonila kvar.

Preko sedamdeset centimetara snega koji prekrio Goliju tokom vikenda blokirao je mnoge lokalne i nekategorisane puteve, a i dalje je neprohodan putni pravac ka Odvraćenici, piše Infoliga.rs

Ekipe preduzeća Puteva iz Ivanjice danonoćno su na terenu i očekuju da će sutra, ukoliko se stabilizuju vremenski uslovi, svi putevi biti prohodni. Porodica Zlatić iz Beograda preko 20 godina zimu provodi na Goliji, i kako kažu prvi put su prisustvovali takvom nevremenu, odnosno snežnoj mećavi koja je okovala ovu planinu.

Iako vremenska prognoza za naredne dane ne najavljuje nove padavine, čekaju nas ledeni dani, jer će temperature u Ivanjici biti i do minus 20.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.