SVIMA JE NEPRIJATNO ZBOG VARNICA U "POTERI": Tragač isprozivao Memedovića, on mu ODBRUSIO kao nikad (VIDEO)
Milan Bukvić i Jovan Memedović, Foto: Printscreen/RTS

skandal

SVIMA JE NEPRIJATNO ZBOG VARNICA U "POTERI": Tragač isprozivao Memedovića, on mu ODBRUSIO kao nikad (VIDEO)

Jasno je da je u pitanju već uobičajeno "prepucavanje" na relaciji Milan-Memedović

Objavljeno:

Da će večeras biti zabavno u kvizu "Potera" vidi se iz najave koja je mnoge zbunila. U njoj trgač Milan prepričava anegdotu koja je i te kako bila na račun Jovana Memedovića ali se on brzo snašao i odgovorio u svom stilu na prozivku.

U najavi koja je objavljena na Instagramu pre detalja iz nove epizode i takmičara Milana Bukvić je ispričao foru.

- Pita me: "Je li, bogati, kakav je onaj Memedović?" Ja kažem: "Pa, boljeg nemamo, goreg nećemo naći". Ona izvadi neko cveće umotano i krenu da me lupa po glavi, ja bežim, ona me lupa, jedva živu glavu izvukoh - priča tragač u svom maniru uz osmeh, čekajući reakciju Memedovića.

Nije puno ni čekao:

- Nemojte ići na pijacu, to je najbolje rešenje za vas - samo mu je odbrusio Memedović ne menjajući izraz lica, pa se okrenuo ka takmičaru.

Jasno je da je u pitanju već uobičajeno "prepucavanje" na relaciji Milan-Memedović, ali se rasplamsala rasprava u komentarima ispod objave jer su mnogi primetili da nekako uvek baš njih dvojica započnu sa peckanjem i prozivkama.

"Je l’ zna iko o čemu se radi? Što Bukvić proziva Memedovića svaki put?", stoji u jednom od komentara i odmah je usledio i odgovor: "Radi se o šali genije".

Onda se i razvila rasprava:

"A što ga ne proziva Milica, Milorad, Žarko...? Već drugu emisiju zaredom ga proziva. Prvo "više boj, nego plej". Sad ovo. Veruj mi, dovoljno je da pogledam čoveka u oči i da znam sve. Bihejvioralna psihologija mi je u malom prstu. Bukvić i Memedović imaju neke neresene situacije".

Drugi su pak oduševljeni: "Omiljeni tragač, humor na zavidnom nivou kao uvek".

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.