PREMINUO NEBOJŠA BOŽIĆ!
Nebojša Božić, Foto: Printscreen/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

MLADIĆ IZGUBIO BITKU sa opakom bolešću

PREMINUO NEBOJŠA BOŽIĆ!

Nebojša je vodio svoju životnu bitku od 2020. godine, od kada je bio na bolovanju

Objavljeno: 16:54h

Nebojša Božić, mladić iz Užica, čija je sudbina sredinom januara meseca potresla Srbiju, nažalost, izgubio je bitku sa opakom bolešću.

Ovaj Užičanin, postao je neprepoznatljiv zbog bolesti, od 2020. godine već je imao dve operacije, ali značajnijih rezultata nije bilo. Zbog toga, bilo je potrebno da ide u Grčku na operaciju gama nožem, koji ciljano gađa delove tumora.

Nažalost, danas je stigla tužna vest da je on preminuo, o čemu je javnost obavestio administrator portala Oglasna tabla Užice na svom Instagram nalogu.

"Tužna, pretužna vest. Našem mladom sugrađaninu Nebojši Božiću posle velike borbe sa bolešću, prestalo je da kuca hrabro i plemenito srce. Užičani su pokazali još jednom humanost oko skupljanja pomoći za lečenje, ali Neba nije izdržao. Večna ti slava, neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće", pisalo je u objavi.

Podsetimo, Nebojša je bio policijski službenik, zaposlen u PU za Grad Beograd u interventnoj jedinici 92. Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Kriminalističko policijsku Akademiju u Zemunu. Bio je jedan veseo, pametan i pošten mladić, za kog kolege imaju samo reči hvale.

Nebojša je vodio b svoju životnu bitku od 2020. godine, od kada je bio na bolovanju. Dijagnostikovan mu je karcinom debelog creva nakon čega je dva puta operisan. Bolest se proširila i metastazirala na jetri.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.