KANAĐANIN IMITACIJOM "OPLEO" PO JEDNOM ZANIMANJU U SRBIJI: Jedni će se SLOŽITI sa NJIM, a drugi UVREDITI! (VIDEO)
Kanađanin u Srbiji, Foto: Printscreen/tiktok/galluzzojulian

ŠTA KAŽETE NA OVO?

KANAĐANIN IMITACIJOM "OPLEO" PO JEDNOM ZANIMANJU U SRBIJI: Jedni će se SLOŽITI sa NJIM, a drugi UVREDITI! (VIDEO)

Kanađanin je objavio imitaciju osoba koje u Srbiji svakog drugog čoveka nerviraju

Objavljeno:

Nakon Izabele Marije, Kanađanke koje je iznela tri stvari koje ne može da podnese u Srbiji, na red je došao i on. Julian Galuco je Kanađanin italijasnkog porekla koji već neko vreme živi u srpskoj prestonici. Na mrežama je stekao veliku popularnost, naučio je srpski jezik i u snimcima često objavljuje iskustva koja ovde stiče.

Julian obožava da pronalazi stvari ili situacije koje se dešavaju, a koje bi Kanađane ostavile bez teksta. Tako je otkrio da mu ovih dana naročito smetaju žene koje rade na šalteru, kao i redovi koji su neminovni. Tako je u poslednjim snimcima otkrio da se redovi kod kasirki i na šalterima u Kanadi brzo pomeraju, ali da se ovaj koncept kod nas ne poštuje.

Između ostalog, otkrio je da je jednom zakasnio na autobus jer je neko ispred njega razgovarao sa zaposlenom na šalteru čak 20 minuta. Kako kaže, to mu je neshvatljivo, zbog čega je osmislio imitaciju na srpskom jeziku. Njegov snimak podržali su Srbi, naročito kada su videli da se vodi čuvenom rečenicom: "To nije moj posao".

Pojedini misle da Julian često upućuje kritike Srbima, ali većina njegovih pratilaca smatra da Kanađanin zapravo voli život u Srbiji i da često na duhovit način skreće pažnju na nesvakidašnje situacije. To se može videti i u snimcima u kojima hvali rakiju i ćevape, a sada pogledajte kako imitira čuvene "šalteruše" na našem jeziku:

@galluzzojulian I think my šalteruša accent is pretty good, what you think ? #srbija #serbia #opstina ♬ original sound - Julian Galluzzo

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.