GORŠTAK OBRAD IZ BIJELOG POLJA VERICU UGLEDAO U MEMEDOVIĆEVOJ EMISIJI: Odmah je znao da je ŽENA NJEGOVOG ŽIVOTA!
Verica i Obrad, Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/RT CG

LJUBAVNA PRIČA

GORŠTAK OBRAD IZ BIJELOG POLJA VERICU UGLEDAO U MEMEDOVIĆEVOJ EMISIJI: Odmah je znao da je ŽENA NJEGOVOG ŽIVOTA!

Verica je čuvala čak 270 krava i živela teškim životom

Objavljeno:

Verica i Obrad Lazović su mladi bračni par koji živi u crnogorskom selu Korita, u zaseoku Lazovići poput njihovog prezimena, u okolini Bijelog Polja.

Danas, kada pogledaju unazad, kažu da je sudbina umešala prste u njihove živote. Verica je živela u Srbiji kao, kako sama kaže, sluga i sirota. Možda bi tako i ostalo da je u svojoj emisiji "Sasvim prirodno" na javnom servisu nije snimio voditelj Jovan Memedović.

Odmah potom našla je svoju devojačku sreću u gorštaku Obradu iz Korita koji redovno gleda emisiju i koji ju je tada video na ekranu. Odmah je shvatio da je ona žena njegovog života a danas kaže da ju se sam Bog poslao.

Verica je čuvala čak 270 krava i živela teškim životom. Obrad je bezuspešno pokušavao da sebi nađe sreću i na Primorju i u Podgorici, ali on je hteo Vericu. Iako ima meštana koji se žene i Albankama, Obrad kaže da je ispalo mnogo bolje. U kontakt su stupili preko Fejsbuka, prvo s nekim porukama, pa sve više i više. Živela je u okolini Novog Sada a onda došla na Zlatibor da radi i odakle se javila Obradu. I tako mic po mic... rodila se ljubav. Čuvala je seoske krave, živela bez vode i struje, radila najteže poslove...

Videla se sa Memedovićem za Dan stočara i pošto je bila velika gužva rekao je da će joj se javiti drugi put. Sumnjala je da će on hteti da snima "kravarku", kako kaže, ali javio se posle mesec dana i snimio s njom emisiju koja je za nju bila spas.

Kad je dobila Obradovu poruku, u prvi mah je mislila da se neko s njom šali, ali Obrad se nije šalio pa je iz okoline Kikinde i ravnice došla u crnogorska brda.

Obrad joj je poslao poruku par sati pošto ju je video u emisiji. Verica kaže da poštuje svog muža, da je srećna u braku, u kom zajedno odgajaju njenu ćerkicu za koju Obrad nije hteo da dozvoli da ostane s njenom majkom i očuhom u Vojvodini jer Verica nikad ne bi bila mirna pošto dete nije s njom a on smatra da je detetu mesto s majkom. Rekao joj je da povede malu Nikolinu, koja danas ima uredan prevoz do škole.

Verica ima 26 godina i volela bi još dece ali je imala nekoliko spontanih pa kaže da je sad digla ruke i da će biti kako Bog da. A da joj je teško, teško joj je što ne može sa Obradom da proširi porodicu.

Mladi Lazovići bave se stočarstvom, muzu krave barabar, a voleo bi da poveća broj krava i pojača mehanizaciju. Za Vericu nijedan seoski posao nije tajna, posebno muža krava. Obrad želi da je obraduje i kupi joj konja.

1 / 3 Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/RT CG

Svekrva prezadovoljna snajkom iz Srbije

Svekrva Nada prezadovoljna je snajkom iz Srbije i kaže: Fino mi se slažu, fino se vole... Majka Nada je rodila desetoro dece - sedam ćerki i tri sina, i sve ih podigla tu u Koritima, a njen sin Obrad je prvi meštanin koji se u lokalnoj crkvi venčao još od vremena Drugog svetskog rata.

Svekrva Nada je ispričala da ju je videla na televiziji i rekla biće sreće da ona dođe kod nas. A kad joj je sin rekao da Verica ima i dete, ona je rekla pa neka ima i da ono treba da dođe da živi sa njima.

Obrad Lazović
foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/RT CG

A šta kaže Verica?

- Moja svekrva je divna žena i hvala joj što je takva - veli Verica koja kaže da je u detinjstvu dobijala i batine, gladovala... Objašnjava i da ima majku živu, zdravu i "hvala bogu daleko" jer ju je od 11. godine terala da živi kod drugih. Mislila je i da trojici braće u životu nešto znači, ali je shvatila da ni to nije tako.

Dodaje da joj ništa ne nedostaje i da na selu svega ima, voli životinje i volela bi da ima jednu malu farmu, a devojkama koje hrle u grad poručuje da tamo nema ovog što ima na selu - sve domaće da jedeš, da vidiš kravu, životinje, sunce, lepo vreme...

(Espreso / RT CG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.