LUKA (15) IZ BAJINE BAŠTE LICITIRA SVOJ OMILJENI DRES DA BI POMOGAO IMENJAKU: Dečak velikog srca pokrenuo Srbiju
Luka Jokić, Foto: Privatna arhiva

pomozimo mu da sačuva svoju mladost!

LUKA (15) IZ BAJINE BAŠTE LICITIRA SVOJ OMILJENI DRES DA BI POMOGAO IMENJAKU: Dečak velikog srca pokrenuo Srbiju

U toku je akcija prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Luke Jokića

Objavljeno:

Luka Jokić (20) iz Bajine Bašte hitno mora na operaciju tumora na mozgu u Tursku. Za Novu godinu je osetio da mu trnu leva ruka i noga. Njegova majka, inače medicinska radnica, izmerila mu je pritisak koji je bio visok. Odmah ga je odvela u bajinobaštanski Dom zdravlja.

Prvog radnog dana 2023. Luki je u privatnoj poliklinici u Užicu urađena kompletna dijagnostika, da bi odavde nakon nekoliko danas stigao nalaz da ima tumor na mozgu, na produženoj moždini, a koji je prodro u četvrtu moždanu komoru. Luka je hitno upućen na neurologiju Kliničkog centra u Beogradu gde je rečeno da je kod nas operacija neizvodljiva i da bi trebalo da se podvgne zračnim hemoterapijama u Kragujevcu, rekla je Lukina majka za Espreso.

U međuvremenu majka je preko prijatelja i kolege, lekara, zakazala pregled u Skoplju, odakle su snimci poslati u Tursku odakle je prekjuče stigao odgovor od hitnosti operacije.

U toku je akcija prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Luke Jokića iz Bajine Bašte koji boluje od tumora na mozgu, a za šta je neophodna hitna operacija u Turskoj.

Majka Svetlana dodala je i da novac za Luku mora biti prikupljen do sutra jer u ponedeljak putuju u Tursku.

- Sutra potpisujem ugovor sa Fondacijom "Budi human", ali novac mora biti skupljen do sutra. Ako ne uspemo, moramo se snaći, kaže zabrinuta majka.

Tinejdžer Luka Cvijić (15) iz Bajine Bašte, odlučio je da za svog sugrađanina licitira dres sa potpisima igrača Crvene Zvezde. Licitacija je bila njegova ideja i roditelji su ga podržali u tome.

Luka
foto: Privatna arhiva

U opisu oglasa stoji - Original dres koji mi je uručio Aleksandar Katai nakon utakmice Crvena Zvezda-Trabzonspor. SAV NOVAC je za lečenje Luke Jokića iz Bajine Bašte kojem je hitno potrebno lecenje u Turskoj.

Na OVOM linku možete pogledati oglas.

Luka Jokić
foto: Privatna arhiva

Zbog hitnosti slučaja još uvek nisu u fondaciji koja prikuplja novac za lečenje dece u Srbiji, te je za sada uplatu moguće izvršiti jedino preko računa Lukine majke, Svetlane Jokić.

325-9300600430833-09 OTP banka,

Devizni račun (za uplate iz inostranstva, instrukcija za plaćanje)

OTP BANK PLC., BUDAPEST

SWIFT CODE: OTPVHUHB

OTP BANKA SRBIJA A.D.

SWIFT CODE OTPVRS22

59: Beneficiary Customer:

RS35325934060013031151

Svetlana Jokić, Stepe Stepanovića 020 Bajina Bašta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.