ZA GUMNASTIČARE U SUBOTICI DANAS JE VELIKI DAN! Odlični rezultati im doneli JOŠ BOLJE USLOVE za treniranje
Foto: Subotica živi

svaka čast!

ZA GUMNASTIČARE U SUBOTICI DANAS JE VELIKI DAN! Odlični rezultati im doneli JOŠ BOLJE USLOVE za treniranje

“Ovo je prostor u kome treniraju pioniri, juniori i seniori od kojih su većina prvaci Srbije

Objavljeno:

Veliki dan za gimnastičare u Subotici! U Sokolskom domu u Subotici, danas je svečano predata nova gimnastičarska oprema koju je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu. Vrednost opreme iznosi 2,5 miliona dinara, a svečanom uručenju prisustvovali su gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, kao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu, gospodin Dane Basta, koji je ovom prilikom izjavio da se punom parom radi na unapređenju sporta i sportske infrastrukture na pokrajinskom nivou.

“Danas smo u poseti “Sokolskom društvu Spartak” u Subotici videli da smo uradili pravi posao opremanjem ove gimnastičke sale. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu prepoznao je potrebe grada Subotice i gimnastičkih klubova koji vežbaju u ovoj sali i u tu svrhu smo opredelili 2.600.000 dinara za opremanje ove sale. Gimnastičarima smo obezbedili nove sprave odličnog kvaliteta i ovim samo pokazujemo da i u novoj godini nastavljamo da unapređujemo sport i sportsku infrastrukturu. Subotički gimnastičari su svakako zaslužili da imaju najbolje uslove za trening, a mi smo tu da im pomognemo. Moram da se zahvalim gradonačelniku Stevanu Bakiću koji nam je na vreme signalizirao, a mi nastavljamo dalje da radimo na unapređenju sporta, sportske infrastrukture i zajedno da ulažemo u ove dobre stvari. Grad Subotica je svakako dobar partner. Pokrajinski sekretarijat je preko 50 miliona dinara uložio u grad Suboticu u poslednje četiri godine i očekujemo nove, dobre projekte i u budućnosti, a siguran sam da ćemo u narednom periodu raditi prave stvari” izjavio je pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić je podsetio da se u tradicionalnoj akciji „Sportista godine Subotice“, u decembru 2022. godine, moglo jasno videti kakve su rezultate tokom te godine postigli subotički gimnastičari, kao i da će nove sprave pomoći našim gimnastičarima da pariraju svim ostalim klubovima koji imaju jako dobre uslove za rad.

1 / 6 Foto: Subotica živi

“Ovo je prostor u kome treniraju pioniri, juniori i seniori od kojih su većina prvaci Srbije. Talentovani Erik Marton je bio pionirski prvak države, Filip Kulić juniorski prvak Srbije, a naša velika nada Nina Šabić, posle titula prvakinje u kategorijama pionirki i juniorki, prošle godine je osvojila i titulu seniorskog prvaka Srbije. Zahvaljujem se Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu na podršci, a gimnastičarkama i gimnastičarima želim da nastave sa dobrim rezultatima” izjavio je gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.