ZBOG OVOG SNIMKA SLAVLJA U SRBIJI NEĆETE ZNATI DA LI DA PLAČETE ILI SE SMEJETE:Dokazuje da smo zaista NEBESKI NAROD
Foto: Printscreen/Tviter/_Clip_rs

hit

ZBOG OVOG SNIMKA SLAVLJA U SRBIJI NEĆETE ZNATI DA LI DA PLAČETE ILI SE SMEJETE:Dokazuje da smo zaista NEBESKI NAROD

Dok je jedan akter sa snimka pridržavao kolegu privezanog za kuku kojom se transportuje meso, drugi ga je podizao, pa su ga zajednički dopremili do izlaza, odnosno hladnjače, kako pretpostavljaju korisnici

Objavljeno: 16:09h

Naime, vesela atmosfera uz društvo, muziku i koju čašicu alkohola viška, toliko je opustila jednog od muškaraca koji se vide na snimku, da su ostali došli na ideju da ga "isprate" sa slavlja i to na neobičan način.

Dok je jedan akter sa snimka pridržavao kolegu privezanog za kuku kojom se transportuje meso, drugi ga je podizao, pa su ga zajednički dopremili do izlaza, odnosno hladnjače, kako pretpostavljaju korisnici.

Čitava akcija je, naravno, zabeležena kamerom i brzo je prikupila veliki broj komentara tviteraša. Za jedne je ovo duhovita ideja koja bi mogla da se sretne samo na Balkanu, dok drugi oštro kritikuju način na koji su se muškarci poneli prema nesrećnom čoveku.

"Srbija, 21. vek", "To su "seljačine", "Pa nešto im se zamerio", "Dekompresija kičme, najnovija tehnologija", "Pa šta ti treba veći mučitelj osim njegove družine. Budale!!", "Ma dobro je Milenko. Sad ćemo da ga pošaljemo kući", "Apsolutno elegantno", "Nebeski narod", glasili su neki od komentara.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.