ĆERKICU NISAM VIDELA 2 GODINE, OTEO JE OTAC KOJI JE SAD IZA REŠETAKA: Drama ove Vranjanke moguća je samo u Srbiji! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

vapaj očajne majke

ĆERKICU NISAM VIDELA 2 GODINE, OTEO JE OTAC KOJI JE SAD IZA REŠETAKA: Drama ove Vranjanke moguća je samo u Srbiji! (FOTO)

Ova Vranjanka već dve godine nije videla svoje dete jer ju je, kako ona tvrdi oteo devojčicin otac, a njen bivši suprug S.R. (32)
Objavljeno:

Snežana Đorđević (34), majka sedmogodišnje Melanije već dve godine preživljava pravi pakao. Ona od maja 2015. godine preživljava pravu agoniju, za svaku majku onu najtežu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, ova Vranjanka već dve godine nije videla svoje dete jer ju je, kako ona tvrdi oteo devojčicin otac, a njen bivši suprug S.R. (32).

foto: Espreso.co.rs

Iako je nakon razvoda u maju 2015. godine starateljstvo pripalo njoj, on se oglušio o odluku suda i devojčicu - oteo!

foto: Espreso.co.rs

Snežana je, kako priča za Espreso, godinama zbog deteta trpela batine od muža nasilnika.

Zbog ljubavi prema ćerci godinu dana Snežana je trpela batine, zlostavljanje i ljubomorisanje od strane bivšeg supruga.

- Maltretirao me je kad god je bio u alkoholisanom stanju. I taman kada sam odlučila da stanem na put tom paklu i svakodnevnom maltretiranju, nastali su problemi druge vrste.

- U dva navrata, trećeg i šestog februara, dva socijalna radnika, pet policajaca i izvršni sudija pokušali su da mi vrate devojčicu koju nisam videla od marta 2015. godine. Izvršenje nije uspelo jer je po rečima izvršnog sudije dete zaplakalo. Ja ne razumem takav zakon, socijalna radnica mi kaže da je i normalno da se u takvim situacijama deca uznemire.

foto: Espreso.co.rs

- Moj bivši suprug je trenutno u zatvoru jer nije poštovao odluku suda. Najpre je novčano kažnjen sa 50.000 dinara, zatim 80.000 i 150.000 dinara, a kako nije platio uhapsili su ga. Iako je on iza rešetaka, moja Melanija je i dalje kod njegovih roditelja - priča uznemireno Snežana.

Kako je navela za Espreso, ona u porodici bivšeg supruga nikad nije bila prihvaćena, posebno ne od strane njegovih roditelja jer ima dete iz prethodnog braka - L. (12). Kako tvrdi, to je ujedno i bio razlog zašto S. i njegova porodica u početku nisu želeli da prihvate devojčicu.

Bonus video:

MUP otkrio narkomansko gnezdo u jednom BG lokalu

(S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.